VDSL hız düşüşüne karşı ne yapılabilir?

alperbeta

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
2 yıl önce VDSL altyapı geldi ve şu an modem arayüzünde Max hız olarak 87Mbps civarı gözüküyor. Sorun şu ki; VDSL ilk geldiği zaman apartmandaki diğer daireler hızlarını yükseltmediği zaman 100-110 Mbps civarı bir Max hız görebiliyordum arayüzde. Diğer daireler modemlerini kapattığı zaman ben daha yüksek Max hız alabilliyorum. 100 Mbps alabilmem için bir yol var mı?

1735913325065.png

1735913333202.png

1735913356365.png

Hayır bir yolu yok. Diğer dairelerin modem kapatması açması da çalışma mantığına göre size etki etmez. Bilmediğim bir şey varsa öğretin. VDSL zaten maksimum 100mbps destekler.

Şu
Hayır bir yolu yok. Diğer dairelerin modem kapatması açması da çalışma mantığına göre size etki etmez. Bilmediğim bir şey varsa öğretin. VDSL zaten maksimum 100mbps destekler.
Şuan apartmanda 3 dairede internet var bizle beraber. Wifiyi kontrol ediyorum, evden gittikleri zaman modemleri kapatıyorlar. Kapattıkları zaman 95 mbps'e çıkıyor max hız.

Değerleriniz normal hocam şuan. Dairelerle alakası yoktur düşüşün. Belki kablolamayla ilgili bir sıkıntı olabilir. Teknik destekle konuşmanız lazım.

Saha dolabı tamamen dolu ise evet öyle olabilir. Saha dolaplarında da bir sınır var. DSL çok karmaşık yapıda. Birçok nedeni olabilir. Daha iyi anlayanlar var onlar açıklarsa daha netleşir durum. Mevcut 95 zaten. 90 daha stabil olur sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı