EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 28 Mart 2020 #1 Şu anda ADSL kullanıyorum. Evime 40-50 metre uzaklıkta tip-7 dolabından var. Ben buradan VDSL hizmet alabilir miyim? Şu an da NetSpeed kullanıyorum bunun için NetSpeed ile mi yoksa Türk Telekom ile mi görüşmem gerekir? Hat değerlerim: Saha dolapları hatta iki tane var: Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2020
Şu anda ADSL kullanıyorum. Evime 40-50 metre uzaklıkta tip-7 dolabından var. Ben buradan VDSL hizmet alabilir miyim? Şu an da NetSpeed kullanıyorum bunun için NetSpeed ile mi yoksa Türk Telekom ile mi görüşmem gerekir? Hat değerlerim: Saha dolapları hatta iki tane var:
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 28 Mart 2020 #2 Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. Saha dolabına yakın olduğu halde VDSL hizmeti alamayan arkadaşım var. Sırf 1-2 sokak arkada diye.
Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. Saha dolabına yakın olduğu halde VDSL hizmeti alamayan arkadaşım var. Sırf 1-2 sokak arkada diye.
EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 28 Mart 2020 #3 Tortue dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. Saha dolabına yakın olduğu halde VDSL hizmeti alamayan arkadaşım var. Sırf 1-2 sokak arkada diye. Genişletmek için tıkla... Bu dolaplar sokak için mi yoksa mahalle için mi ? Son düzenleme: 28 Mart 2020
Tortue dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. Saha dolabına yakın olduğu halde VDSL hizmeti alamayan arkadaşım var. Sırf 1-2 sokak arkada diye. Genişletmek için tıkla... Bu dolaplar sokak için mi yoksa mahalle için mi ?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 29 Mart 2020 #4 EnglandPrince dedi: Nu dolaplar sokak için mi yoksa mahalle için mi ? Genişletmek için tıkla... Mahalle için olamaz, kaldıramaz yükü. Bunun dışında bilgim yok.
EnglandPrince dedi: Nu dolaplar sokak için mi yoksa mahalle için mi ? Genişletmek için tıkla... Mahalle için olamaz, kaldıramaz yükü. Bunun dışında bilgim yok.