Oktay Topraklı
Hectopat
Daha fazla
Keenetic extra DSL alıyorsun. Keyfine bakıyorsun. Hayran kaldığım cihazlardan biridir VDSL için. Bence bunun dışında cihaz almayın.
Bu cihaz üzmez seni.
Operatörlerin modemleri 5 para etmez.
İlla Fiber gelince sorun çekmeyeyim işim garanti olsun diyorsanız güzel bie router alın. Şimdiki modeminizi bridge moduna alıp kullanın. Fiber gelince de direk router'i takarsınız. Hem Router almak aslında daha mantıklı bana göreHocam bu modemde Fiber desteği mevcut mudur? Yarın Fiber geldiğinde geçsem kullanabilir miyim? @traygamor dediği gibi gerçekten 500 TL'ye değer mi? 200 küsurlere de VDSL modemler var. Tabi illaki daha kötüdür. Benim şu an bilgim dahilinde 5.0 Wi-Fi desteği ve stabil internet aktarsa yeterli. Fiber desteği olsa da güzel olur. Bu arada yorumlarını için çok teşekkürler tekrar.
Hocam bu modemde fiber desteği mevcut mudur? Yarın fiber geldiğinde geçsem kullanabilir miyim? @traygamor dediği gibi gerçekten 500 TL'ye değer mi? 200 küsurlere de VDSL modemler var. Tabi illaki daha kötüdür. Benim şu an bilgim dahilinde 5.0 Wi-Fi desteği ve stabil internet aktarsa yeterli. Fiber desteği olsa da güzel olur. Bu arada yorumlarını için çok teşekkürler tekrar.
Ayrıca şu anki ADSL modemim ile VDSL alt yapısına geçmeli miyim? 3 gün geçme süreci var zaten. Bir süre modem değiştirmeden idare eder mi? Fiyatta değişiklik olmadan 35 Mbps kadar fark edecek. Hatta 10 TL ile 100 Mbps kadar yolu var ancak sanırım modemden dolayı veremeyecek bu hızları.
Fiber geldiğindede bu modemi kullanırsın router modda ama eve kadar fiber geldiğinde Türk Telekom GPON ile sonluyor GPON'dan sonra bunu kullanmaya devam edersin.
İlla Fiber gelince sorun çekmeyeyim işim garanti olsun diyorsanız güzel bie router alın. Şimdiki modeminizi bridge moduna alıp kullanın. Fiber gelince de direk Router'i takarsınız. Hem Router almak aslında daha mantıklı bana göre
O halde benim router özellikli bir modem almam önemli sanıyorum. Bir de araştırdığıma göre fiber internet olsaydı modemi GPON ile birlikte ücretsiz temin ediyorlar. Ama VDSL de böyle bir uygulama yok maalesef, eğer birkaç aya fiber internet gelirse modem fuzuli harcama olacak. Acaba şimdilik ucuz bir VDSL modem alıp (router özellikli) idare mi etsem yoksa adam akıllı bir tane bulup geçip mi gitsem bilemedim. Evde 2 internet var doğru düzgün giremiyorum teke düşürmek her türlü kar olacak benim için.