VDSL için F/P modem tavsiyesi

Hocam sizce bu eski ADSL modemimle de brigde modunda performans alır mıyım? Öyleyse router bakmak tabii ki daha mantıklı olur.
VDSL dahi yeni geldi ise fiberin size gelmesi yani FTTH sistemi 15 seneyi bulur.

Çok haklısınız hocam bu lafın üstünde yaptığım araştırma ve ihtiyaçlarım sonucunda bana en F/P ürün Keenetic Omni geldi 2 anten ve Wi-Fi 5 benim için 200 liraya değecek bir fark değil. Genelde takıp interneti versin yeter derim. Statik İp olayları falanda mevcut olması ilgimi çekti o ayrı tabii. Sadece size son olarak sorum bu modemlerde Gigabit portu bulunmaması geleceğe dair yatırım olarak bir sorun mudur? Ama baktığımda birçok fiber internet bile 100 Mbps'i geçmiyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne dersiniz? Bu fiyatlara Wi-Fi 5 ve Gigabit portu bulunan modeller var ama uzun kullanımda ne tat verir bilemedim.

Yalnız keenetic omni router bi cihazdır yani rj-11 dediğimiz telefondan hattından (sokaktan) gelen internet girişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…