VDSL için upload hızının en fazla 8 Mbps olması

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Şu an bu konudan muzdaripim. 8 Mbps upload'ım var. Kapasitem ise 22 Mbps ancak bize verilen maksimum upload hızı bu. Bence bu yükseltilmeli. Ya da en kötü 12 Mbps olmalı. Hayatımda gördüğüm en saçma olay. Pandemi de araya girmese bunların 4 Mbps'den yukarı upload vereceği yoktu. Neden gram gram veriliyor? TürkNet YAPA'da olduğu gibi niye verilmiyor bu upload'lar? Kendime ait torrent, VPN ve cloud sunucularım var. Cidden 8 Mbps upload yetmiyor. Yetişemiyor artık. Şu an mesela aktif olarak 4.92 GB boyutlu bir dosyayı telefonuma çekiyorum ama ne yazık ki upload hızı yüzünden 8 Mbps ile sınırlıyım. Türk Telekom'un bu sınırları kaldırmasının zamanı geldi artık. Siz ne düşünüyorsunuz?

İşlerine gelmez.
indir.png

Bu olayı ben de anlamıyorum, ekstra bir maliyeti mi var uploadın ne gibi bir sıkıntı yaratıyor firmalarada bu kadar saklıyorlar kullanıcıdan, 65-70 Mbps hız alıyorum fakat kullanabildiğimiz upload 7.5Mbps. Geçenlerde TurkNet'e yazdım upload hızımı arttırın ekstra ücret neyse vereyim onu da yapmadılar.

Bu olayı ben de anlamıyorum, ekstra bir maliyeti mi var uploadın ne gibi bir sıkıntı yaratıyor firmalarada bu kadar saklıyorlar kullanıcıdan, 65-70 Mbps hız alıyorum fakat kullanabildiğimiz upload 7.5Mbps. Geçenlerde TurkNet'e yazdım upload hızımı arttırın ekstra ücret neyse vereyim onu da yapmadılar.
TürkNet'in yapabileceği bir şey yok. TürkNet kendi altyapısında zaten en yükseği veren şirket.

🤡
Screenshot_20221220-160719.png
2 kere tarifeyi incelemek için incele butonuna tıkladım, sonra bu detay gözüktü. Demem o ki şu fiyata verilen şu tarifeyi gördükten sonra firmaların düşük upload yüksek fiyattan vazgeçeceğini zannetmiyorum.

Yazık...

Ben de böyle düşünüyorum. Upload konusunda insanları fazla boğuyorlar ama kimse farkında değil. Herkes indirmeyle ilgileniyor.

TürkNet'in yapabileceği bir şey yok. TürkNet kendi altyapısında zaten en yükseği veren şirket.
Onu biliyorum. Sıkıntı Türk Telekom denen rezil şirketin böyle yapması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı