Mücahid Üleç Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 Daha önce Türk Telekom da internetim VDSL'ydi altyapım 24 Mbps'ye kadar destekliyordu fakat son 3 ayda ADSL'e düşürüldü. İstediğim hızları alamıyorum. Yan evlerimin altyapısı VDSL gözüküyor ama benim ADSL ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Daha önce Türk Telekom da internetim VDSL'ydi altyapım 24 Mbps'ye kadar destekliyordu fakat son 3 ayda ADSL'e düşürüldü. İstediğim hızları alamıyorum. Yan evlerimin altyapısı VDSL gözüküyor ama benim ADSL ne yapmam gerek?
fatihgn7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1.095 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #2 Müşteri hizmetlerini arayın.
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 958 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #3 Hocam 24 Mbps hız zaten ADSL ile veriliyor VDSL tarafına geçince en düşük paket 35 Mbps diye biliyorum. Siz zaten ADSL kullanıyor gibisiniz.
Hocam 24 Mbps hız zaten ADSL ile veriliyor VDSL tarafına geçince en düşük paket 35 Mbps diye biliyorum. Siz zaten ADSL kullanıyor gibisiniz.
Mücahid Üleç Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #4 Alraix dedi: Hocam 24 Mbps hız zaten ADSL ile veriliyor VDSL tarafına geçince en düşük paket 35 Mbps diye biliyorum. Siz zaten ADSL kullanıyor gibisiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce VDSL 2 yazıyordu modem arayüzünde, altyapıda çalışan kişilerle konuştum sistemdeki yeni güncellemeyle 12Mbps'nin daha üstüne çıkamıyorum.
Alraix dedi: Hocam 24 Mbps hız zaten ADSL ile veriliyor VDSL tarafına geçince en düşük paket 35 Mbps diye biliyorum. Siz zaten ADSL kullanıyor gibisiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce VDSL 2 yazıyordu modem arayüzünde, altyapıda çalışan kişilerle konuştum sistemdeki yeni güncellemeyle 12Mbps'nin daha üstüne çıkamıyorum.