Roserain

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 AN16-41 R08S NH.QLLEY.002

İşlemcim: AMD Ryzen 7 7840HS (780M İGPU)
Ekran Kartım: NVİDİA Rtx 4060 8GB vram , Ram: 32 GB DDR5 5600 MHz
İşletim Sistemim: Windows 11 Home , 64 Bit
Merhabalar. Türk Telekom 24Mbps yalın HiperNet kullanıyorum. Modem üzerinden değerlere baktım, sizce değerler iyi mi? Görseldeki değerlerin anlamı ve açıklaması nedir? Teşekkürler şimdiden

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-12-16 114624.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 288
  • Ekran görüntüsü 2020-12-16 114710.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 251
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Türk Telekom 24Mbps yalın HiperNet kullanıyorum. Modem üzerinden değerlere baktım, sizce değerler iyi mi? Görseldeki değerlerin anlamı ve açıklaması nedir? Teşekkürler şimdiden
İlk defa hat zayıflaması olmayan altyapı görüyorum. Altyapınız mükemmel diyebilirim.

İlk defa hat zayıflaması olmayan altyapı görüyorum. Altyapınız mükemmel diyebilirim.

Normalde VDSL desteği yoktu altyapımın. ADSL kullanıyordum. 3 ay içinde ne olduysa HiperNet oldu altyapım. Tahhüt bitincede buna geçtim İyi sevindim bu yoruma içim ferahladı
Değerler güzel. 50 Mbps alırsınız.
50 mbps ücreti beni aşıyordu o yüzden alamadım o hızı..

Hat zayıflaması nasıl sıfır oluyor, santral evin içinde mi
O zaman bu değerlere göre 100 Mbps tam hız alman lazım, ama ulaşılabilir hız 58 Mbps görünüyor.
Hat zayıflaması istatistiklerini göstermiyor modemin sanırım.

önceden 16mbps adsl yalın internet kullanıyordum. adsl de iken hat zayıfllaması vardı, vdsl ye geçtim işte, extranet den sorgulama yaptığımda santral/saha dolabına uzaklık 200 metre diyor. Bilmiyorum artık modemdenmi ya da altyapı iyileştirmesimi bilgim yok.
Bu değerlere göre sorunsuz 50 Mbps alabilirsiniz.
Evet, türk telekom müşteri hizmetleri 62275'e kadar altyapınız destekliyor dedi. Ama sanırım 50 civarı alırım hızı. 50mbps fiyatı yüksekti, almadım.

Muhtemelen istatistikleri göstermiyor çünkü sıfır olması imkansız, hat zayıflaması santrale olan fiziksel mesafeyi de ölçüyor çünkü.
Her neyse yine de hat değerlerin güzel, SNR değerin oldukça iyi, 50'lik paket giderdi sana aslında

şeyi unuttum. bizim buraya tip23 erişim kabini koydular bir kaç hafta önce, ufak bişey. 40-50 metre mesafede. interneti daha oradan mı alıyorum santral saha dolabından mı bilmiyorum
Modemim; airties air 5650 v3. dediğim gibi adsl kullandığım zamanda bu modem vardı, hat zayıflaması sıfır değildi, rakamı hatırlamıyorum şu an. 50mbps tuzlu geldi almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…