ansa
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4070 Tİ
İ7 13700K
32 GB RAM
MSİ MPG Z690 CARBON Wİ-Fİ
Telefon: iPhone 15 Pro Max
MacBook Pro M3 PRO
- Meslek
- Öğrenci
Selamlar, eve 2. bir hat bağlatıp internet bağlatmak istiyorum, ev çok katlı olduğu için internetim çekmiyor, her türlü yöntemi denedim, emin olabilirsiniz, son çare olarak aklıma bu geldi, evde paralel hat varmış, kablo hala duruyor fakat iptal şu anda yukarı çıkan kabloya dışardaki telefon kutusundan yaklaşık 50-60 metre uzakta, bir tane daha hat çekilip duvarın içindeki paralel yerine ayrı bir hat olarak bağlamak istiyorum, sizce bunu yapabilecek kanal var mı? Veya bu hattı ISS mi çekiyor ayrıyeten elektrikçi mi çağırmalıyım? Fotoğrafları aşağıda.
Odamdaki RJ11 kablo şu anda boşta paralel kesildiği için dışarıdan kablo kanallarını çektim, orada da sanki bir kablo borusu daha girebilecek bir yer var gibi, oradan sokamaz mıyım sizce yeni bir kanal? Duvarlar kırılmadan kılavuz ile falan.
Odamdaki RJ11 kablo şu anda boşta paralel kesildiği için dışarıdan kablo kanallarını çektim, orada da sanki bir kablo borusu daha girebilecek bir yer var gibi, oradan sokamaz mıyım sizce yeni bir kanal? Duvarlar kırılmadan kılavuz ile falan.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: