VDSL internet hız testi sonucu düşük mü?

Göknet durumunu bilemiyorum.

SNR değeriniz çok kötü gözükmüyor. Bence 75'e geçseniz bile çok büyük düşüş olmaz.
Deneyeceğim bakalım hocam, geçirirlerse güzel olur ama ben 193 metreye daha iyi değerler bekliyordum açıkçası.
Göknet durumunu bilemiyorum.

SNR değeriniz çok kötü gözükmüyor. Bence 75'e geçseniz bile çok büyük düşüş olmaz.
Şu INP değerini nasıl 0 yaptırabilirim?

Son düzenleme:
SNR bana az geldi.
Kaba taslak 70 Mbps civarını alabilirsiniz gibi duruyor. Belki 3-5 aşağı olabilir.

Hat gayet temiz ve sağlıklı gözüküyor.

193 metrede en fazla 82 Mbps alabilirsiniz dediğine göre DSLAM kendini 88 Mbps kilidine almış(ufak bir ihtimal tam emin olamadım) diye düşünüyorum.

Mavi ekransız günlerde keyfini çıkarın...

Çok teşekkür ederim, MH ile görüşeceğim bakalım geçirecekler mi. Peki altyapı sorgulamasında olan olaya ne yorum yapabilirsiniz?

Güncelleme: Altyapı sorgulaması düzelmiş, haber edeyim dedim.
@High Sierra Destek kaydı açmıştım, 41 Mbps veremiyoruz dediler. Sanırım TT bu uygulamadan vazgeçti.
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Sanırım dediğiniz gibi kilide takıldım, gireyim dedim değerler bir tık yükselmiş. Kilidi kaldırabilme imkanım var mı?
@Ulunay

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220403-004558_Chrome.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…