witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 22 Mayıs 2019 #1 Merhaba arkadaşlar bir olay deneme amaçlı eski modemi kullanacağım, ancak elimde bir adet VDSL ve bir adet ADSL modem var eski modem le internete bağlanamayı denesem sonuç alır mıyım?
Merhaba arkadaşlar bir olay deneme amaçlı eski modemi kullanacağım, ancak elimde bir adet VDSL ve bir adet ADSL modem var eski modem le internete bağlanamayı denesem sonuç alır mıyım?
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.309 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2019 #2 Bunu yaşamıştım. Sonuç alıyorsunuz internete girebilirsiniz fakat çok sık kopmalar meydana geliyor.
witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 22 Mayıs 2019 #3 ThePunisher90 dedi: Bunu yaşamıştım. Sonuç alıyorsunuz internete girebilirsiniz fakat çok sık kopmalar meydana geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ThePunisher90 dedi: Bunu yaşamıştım. Sonuç alıyorsunuz internete girebilirsiniz fakat çok sık kopmalar meydana geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.018 Makaleler 6 Çözümler 54 23 Mayıs 2019 #4 DSLAM eğer biraz gelişmiş ise hat modunuzu direk ADSL'e alır bir sıkıntı çıkmaz. Biraz eski ise hiç sinyal alamazsınız.
DSLAM eğer biraz gelişmiş ise hat modunuzu direk ADSL'e alır bir sıkıntı çıkmaz. Biraz eski ise hiç sinyal alamazsınız.