Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #11 Hocam bina eski zaten Superbox falan nasıl bilginiz var mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #12 Chatln09 dedi: Hocam bina eski zaten Superbox falan nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sorun iç tesisat kaynaklı olabilir. İç tesisatınızı yenilemeyi deneyin. Superbox fiyatı pahalı altyapı falan varkende kullanamanızı önermem.
Chatln09 dedi: Hocam bina eski zaten Superbox falan nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sorun iç tesisat kaynaklı olabilir. İç tesisatınızı yenilemeyi deneyin. Superbox fiyatı pahalı altyapı falan varkende kullanamanızı önermem.
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 6 4 Nisan 2025 #13 Saha ekibi kutudan eve doğrudan hat çekebilir (açıktan ve havadan). İç tesisat kötüyse bu yolu deneyebilirsiniz. İsterseniz CAT6 kablo alıp onu çektirin (mesafeyi bilmiyorum), ekiplerin çektiği kablo biraz dandik.
Saha ekibi kutudan eve doğrudan hat çekebilir (açıktan ve havadan). İç tesisat kötüyse bu yolu deneyebilirsiniz. İsterseniz CAT6 kablo alıp onu çektirin (mesafeyi bilmiyorum), ekiplerin çektiği kablo biraz dandik.
Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #14 Şu an tesisatı yenileme gibi bir durumum yok başka çözümü yok galiba.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #15 Chatln09 dedi: Şu an tesisatı yenileme gibi bir durumum yok başka çözümü yok galiba. Genişletmek için tıkla... Neden yenileyemiyorsun?
Chatln09 dedi: Şu an tesisatı yenileme gibi bir durumum yok başka çözümü yok galiba. Genişletmek için tıkla... Neden yenileyemiyorsun?
Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #16 Pek bilgim yok bir de apartmandayım aşağı kablolar falan çok karışık orası bilgili biri lazım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #17 Chatln09 dedi: Pek bilgim yok bir de apartmandayım aşağı kablolar falan çok karışık orası bilgili biri lazım. Genişletmek için tıkla... Elektrikçiden yardım alabilirsin.
Chatln09 dedi: Pek bilgim yok bir de apartmandayım aşağı kablolar falan çok karışık orası bilgili biri lazım. Genişletmek için tıkla... Elektrikçiden yardım alabilirsin.