VDSL internet upload internet hızının düşük olması

RIZA AKTEPE

Centipat
Daha fazla  
TurkNet 100 Mbps internet hızına sahiptim. 60 Mbps indirme hızı 20 Mbps yükleme hızı vardı. Aynı paket Millenicom'da fiyat olarak daha avantajlıydı. Ben de Millenicom'a geçeyim dedim ama bu upload hızı 8 Mbps'ye düştü. Defalarca arıza kaydı açtım ama herhangi bir işlem yapılmadı bunun için ne yapmak gerekiyor? TurkNet'e tekrar geçmek için 3 ay beklemek gerekiyormuş. Ikinci bir seçenek ise Millenicom internetini kapatıp TurkNet'e sıfırdan üye olmak bu sefer ise 1000 liraya yakın kurulum ücreti alıyorlar ama bu ücreti faturaya indirim olarak yansıtıyorlar. Sizce en kolay yolu nedir ne yapmam gerekir? Yardım talep ediyorum. BTK'ya falan şikayet ettim herhangi bir sonuç alamadım.

Millenicom'dayken benzeri benim başıma da gelmişti hocam. Abone olurken Upload'ın 20 olacağının sözünü aldım. Fakat abone olduktan sonra 8 Mbps upload vardı. Müşteri temsilcisine ulaştım, onlarda bir gün kullanın otomatik yükselir dediler ve yükselmedi.

Bende müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve durumu aktardım. Bir temsilciyle tabiri caizse papaz durumuna düştük. Temsilci hat kapasiteniz bu kadar, artış olmaz diye diretti. Ben de farklı temsilciye bağlanmak istediğimi söyledim. Küçümseyici tavırla "diğer temsilci de bir şey yapamaz nasıl olsa" dedi. Fakat diğer müşteri hizmetlerine bağlanınca sağ olsun sorunumu bilgisayardan iki tıklayarak halletti.

Millenicom müşteri temsilcisine işiniz düştü mü işiniz çok zor. Fakat siz diretin ve kabullenmeyin.

Bulunduğun konumda muhtemelen 100 desteklemiyor Millenicom'u ara 50'ye düşürttür boş yere 100 parası ödeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…