Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 12 Ağustos 2022 #31 AnotherJourney dedi: Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Türk Telekom ile evde internet daha avantajlı! Yeni müşterilerimiz için özel hazırlanmış kampanyaları kaçırmayın, hemen keşfedin. bireysel.turktelekom.com.tr Fiyatlarda X2 falan diyor tam okumadım. Ufak bir oyun olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım Telekom müşterisi olmayanlar için bu. Müşteri değilim olarak işaretleyince gözüktü. O zaman konuyu açan arkadaş yararlanabiliyordur herhalde?
AnotherJourney dedi: Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom Türk Telekom ile evde internet daha avantajlı! Yeni müşterilerimiz için özel hazırlanmış kampanyaları kaçırmayın, hemen keşfedin. bireysel.turktelekom.com.tr Fiyatlarda X2 falan diyor tam okumadım. Ufak bir oyun olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım Telekom müşterisi olmayanlar için bu. Müşteri değilim olarak işaretleyince gözüktü. O zaman konuyu açan arkadaş yararlanabiliyordur herhalde?
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 12 Ağustos 2022 #32 Chomusuke dedi: Sanırım Telekom müşterisi olmayanlar için bu. Müşteri değilim olarak işaretleyince gözüktü. O zaman konuyu açan arkadaş yararlanabiliyordur herhalde? Genişletmek için tıkla... Ben Türk Telekom müşterisiyim başka bir binada.
Chomusuke dedi: Sanırım Telekom müşterisi olmayanlar için bu. Müşteri değilim olarak işaretleyince gözüktü. O zaman konuyu açan arkadaş yararlanabiliyordur herhalde? Genişletmek için tıkla... Ben Türk Telekom müşterisiyim başka bir binada.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.235 Çözümler 55 12 Ağustos 2022 #33 Chomusuke dedi: Sanırım Telekom müşterisi olmayanlar için bu. Müşteri değilim olarak işaretleyince gözüktü. O zaman konuyu açan arkadaş yararlanabiliyordur herhalde? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle de altta mesela 140liralk pakette 140x2-24 ay yazmışlar sanırım 280tl oluyor ufak bir dolandırıcılık var gibi.
Chomusuke dedi: Sanırım Telekom müşterisi olmayanlar için bu. Müşteri değilim olarak işaretleyince gözüktü. O zaman konuyu açan arkadaş yararlanabiliyordur herhalde? Genişletmek için tıkla... Hocam öyle de altta mesela 140liralk pakette 140x2-24 ay yazmışlar sanırım 280tl oluyor ufak bir dolandırıcılık var gibi.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 12 Ağustos 2022 #34 AnotherJourney dedi: Hocam öyle de altta mesela 140liralk pakette 140x2-24 ay yazmışlar sanırım 280tl oluyor ufak bir dolandırıcılık var gibi. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım o x2 ya da x4 yazıyor ne anlama geliyor acaba?
AnotherJourney dedi: Hocam öyle de altta mesela 140liralk pakette 140x2-24 ay yazmışlar sanırım 280tl oluyor ufak bir dolandırıcılık var gibi. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım o x2 ya da x4 yazıyor ne anlama geliyor acaba?