VDSL kullanamama sorunu

UmutBey

Megapat
Değerli arkadaşlar ben 15 gün önce Turkcell Superonline'nın yalın VDSL kampanyasına başvurdum ve 1 hafta önce arayıp santralde boş port olmadığını ve yapabilecekleri bir şeyin olmadığını söylediler. Bende gidip TTNET'in yılbaşı kampanyasına başvurdum 24mbt yaklasık 90TL gibi bir tutar hesapladılar. 24 ay taahhütle birlikte kargoya vermişler ve evime gelmiş fakat ben evde olmadığımdan kargo şubesinde bekliyolarmış. Tam alırım bugun derken superonline beni aradı be VDSL sağlayamıyacaklarını fakat 16 mbt'e kadar sağlayan kampanyaları yapabileceklerini söylediler ben şimdi hangisini seçiyim arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer mahalleniz kırsal bir yerde değilse Ttnet'i seç hem daha hızlı internet kullanırsın hem de daha ucuz kullanırsın.

Eğer mahalleniz kırsal bir yerde değilse Ttnet'i seç hem daha hızlı internet kullanırsın hem de daha ucuz kullanırsın.
Ttnet = internet kopması, ilgisizlik, 2 günde bir arıza kaydı, PİNG. Bir casperden kazık yemiştim. birde ttnet den iki firmadan uzak durunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…