VDSL mi ADSL mi nasıl anlaşılır?

SerdarKaçmaz

Decapat
2 Senedir TürkNet kullanıyordum. Çok da memnundum 40 MB civarı bir hız alıyordum. Ta ki 3 hafta önce internetim aniden kesilip karşımda bir muhatap bulamamaya kadar. Biraz fazla veririm bari karşımda bir muhatap olur, bir sıkıntı olursa diye Superonline geçiş yapmak istedim. 3 gün için de bağlantımı sağladılar. Gelin görün bağlantım 8 MB sabit. Upload zaten yerlerde. Oysa Superonline'da 40 ile 50 arası verebilir demişti. Arıza kaydı oluşturdum. İlk başta ADSL Hub'a bağlanmıştır dedi Müşteri Hizmetleri. Kaydımı aldı fakat Telekom bugün dönüş yapmış sıkıntı yok doğru demiş. ADSL hızı alıyorum ama sıkıntı nerede bir türlü bulamadık. İki farklı modem kullandım. Görüntülerini aldım. Size sorum benim bağlantım VDSL mi ADSL mi? Bana az önce yazdıkları modeme gelen hızın çok iyi olduğu ama ben faydalanamıyorum. Acaba yeni bir kablo mu aşağıdaki ankesör kutusuna çektirsem. Daha yeni çektirmiştim oysa. Kablo farkeder mi hız da... Şimdiden teşekkür ederim. Bir hafta daha böyle giderse bırakmak zorunda kalacağım Superonline'ı. 8 MB'de 139 TL veremem...

Dosya Ekleri

• 1189_2 Sayılı Yönetim Kurulu Karar Örneği .pdf
    544,1 KB · Görüntüleme: 233
  • Modem01.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 429
  • Modem02.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 434
  • Modem01.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 357
  • Modem02.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 334
  • Modem Hız.jpeg
    1,7 MB · Görüntüleme: 459
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntülerine göre internetin ADSL.

ADSL hizmeti alıyorsun şu anda. TürkNet'de iş yerinde olmuştu bu durum yanlış port yüzünden TTNET ekibi gelip düzeltmişti.

Superonline yerine keşke mileni ye geçseydin ya da TürkNet'in altyapıyı düzeltmesini bekleseydin.

TTNET'in 35Mbps verdiği adreste Superonline 8Mbps veriyor TürkNet 65Mbps.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…