64 Mbps internet alt yapım var. Elimde ADSL modem var. Doğru hızı alabilmem için VDSL'e geçmem gerekliymiş. Pahalı olmayan F/P ürünleri önerirseniz sevinirim. Wi-Fi sıkıntısı çekmek istemiyorum. Önerileriniz varsa ikinci el de alabilirim.
64 Mbps internet alt yapım var. Elimde ADSL modem var. Doğru hızı alabilmem için VDSL'e geçmem gerekliymiş. Pahalı olmayan F/P ürünleri önerirseniz sevinirim. Wi-Fi sıkıntısı çekmek istemiyorum. Önerileriniz varsa ikinci el de alabilirim.
TTnet kullanacaksan faturana yansıtarak verdikleri VDSL modem çok kaliteli. Daha önce kullandığım 3 antenli TP-Link modemden daha iyi çekiyor uzak ve ters odalarda. Verdikleri modem antensiz görünebilir ama sizi yanıltmasın.
TTNET kullanacaksan faturana yansıtarak verdikleri VDSL modem çok kaliteli. Daha önce kullandığım 3 antenli TP-Link modemden daha iyi çekiyor uzak ve ters odalarda. Verdikleri modem antensiz görünebilir ama sizi yanıltmasın. Eki Görüntüle 844532
TTnet kullanacaksan faturana yansıtarak verdikleri VDSL modem çok kaliteli. Daha önce kullandığım 3 antenli TP-Link modemden daha iyi çekiyor uzak ve ters odalarda. Verdikleri modem antensiz görünebilir ama sizi yanıltmasın. Eki Görüntüle 844532
Amacım yüksek fiyatlı çok iyi bir modem almak değil. Sonuçta evime gelecek internetin hızı 64Mbps maximum. Buna uygun sıkıntı çıkarmayacak bir modem arıyorum sadece.