Mehmet Emin ERGÜN Picopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 363 Yer C:/Windows/System32/memoş.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #11 halilkarakuyu dedi: Hocam TurkNet bir modem değil iss sağlayıcısı bilginize. @@Mehmet Emin ERGÜN Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcısı olduğunu bende biliyorum herhalde.
halilkarakuyu dedi: Hocam TurkNet bir modem değil iss sağlayıcısı bilginize. @@Mehmet Emin ERGÜN Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcısı olduğunu bende biliyorum herhalde.
halilkarakuyu Kilopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 81 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #12 Mehmet Emin ERGÜN dedi: İnternet sağlayıcısı olduğunu bende biliyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam TurkNet alın dediğiniz için şaşırdım o yüzden bu şekilde cevap vermiştim. Dün itibari ile hero dsl modelini aldım bugün kargo yapıldı yarın elimde olacak inşallah memnun kalırım. Son düzenleme: 4 Ekim 2022
Mehmet Emin ERGÜN dedi: İnternet sağlayıcısı olduğunu bende biliyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam TurkNet alın dediğiniz için şaşırdım o yüzden bu şekilde cevap vermiştim. Dün itibari ile hero dsl modelini aldım bugün kargo yapıldı yarın elimde olacak inşallah memnun kalırım.