Para harcamak istiyorum diyorsanız Keenetic marka bütçenize uygun bir modem almanızı öneririm ya da letgo, dolap gibi uygulamalardan 2. el türk telekom'un modeminden alın. Ben zamanında 100 tl'ye bulmuştum alıp öğrenci evinde mis gibi kullanmıştım. Çoğu kullanıcıya "kampanya" ile zorunlu verdiklerinden dolayı uygun fiyata satıyorlar genelde.
Para harcamak istiyorum diyorsanız Keenetic marka bütçenize uygun bir modem almanızı öneririm ya da letgo, dolap gibi uygulamalardan 2. el türk telekom'un modeminden alın. Ben zamanında 100 tl'ye bulmuştum alıp öğrenci evinde mis gibi kullanmıştım. Çoğu kullanıcıya "kampanya" ile zorunlu verdiklerinden dolayı uygun fiyata satıyorlar genelde.
Eğer tp-link wd9970 mi ne ondan bahsediyorsanız ethernet dışında o modemin yönlendiricisi yani routerı ile 75 mbsn alamaz. Harici bir yönlendiri yani router da alması gerekir.
VMG1312-T20B 300Mbps VDSL2+/ADSL2 3G 4 Port Kablosuz Modem/Router Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Bundan daha önce birkaç kez aldım hep memnun kaldım.
Not: Antensiz modeli almayın. Antenli olsun.