Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.121 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Arkadaşlar evimde boşta duran fazladan bir modem var. Onu kendi ev internetimi dağıtan modemle eşleştirip Wi-Fi güçlendirici/genişletici olarak kullanabilir miyim?
Arkadaşlar evimde boşta duran fazladan bir modem var. Onu kendi ev internetimi dağıtan modemle eşleştirip Wi-Fi güçlendirici/genişletici olarak kullanabilir miyim?
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.114 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 WAN girişi veya WAN/LAN olan giriş varsa yapabiliyorsunuz. Dağıtıcı olarak kullanılıyor.
Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.121 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 jetboy_hrn1990 dedi: WAN girişi veya WAN/LAN olan giriş varsa yapabiliyorsunuz. Dağıtıcı olarak kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Yanında WLAN tuşu var hocam. ZyXEL VMG1312-T20B model modem. İnternette izledim fakat tam anlamıyla yapadım. Eğer biliyorsanız anlatırsanız sevinirim hocam.
jetboy_hrn1990 dedi: WAN girişi veya WAN/LAN olan giriş varsa yapabiliyorsunuz. Dağıtıcı olarak kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Yanında WLAN tuşu var hocam. ZyXEL VMG1312-T20B model modem. İnternette izledim fakat tam anlamıyla yapadım. Eğer biliyorsanız anlatırsanız sevinirim hocam.
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.114 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 WLAN tuşu başka. Wi-Fi bağlanmak için o. Sizin modemde WAN girişi yok. Sadece LAN portları var. LAN/WAN yazsa oda olurdu fakat yazmıyor.
WLAN tuşu başka. Wi-Fi bağlanmak için o. Sizin modemde WAN girişi yok. Sadece LAN portları var. LAN/WAN yazsa oda olurdu fakat yazmıyor.