Alıcı VDSL Modem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, ikinci el performansı yeterli bir modem arıyorum. Açıkçası modemlerle ilgili üst düzey bilgim yok. Elinde fibere geçtiğinden ötürü boş duran VDSL modemi olan varsa post altına model ve fiyat belirterek yazabilir. Gerçek ticari amaç güden kişiler yazmazsa sevinirim. İhtiyaç fazlası bir şey arıyorum daha çok. Bütçe maksimum 350-400.

Fiyatı yüksek yazmışsın. 2 ay önce 200 tlye sattım vdsl modemi. Daha uyguna bulabilirsin bence.

Omni DSL var elimde. Kutusu, faturası ve şarj adaptörü de mevcut. Sorunsuz çalışıyordu. 400 TL fiyatla satabilirim.

Merhaba, ikinci el performansı yeterli bir modem arıyorum. Açıkçası modemlerle ilgili üst düzey bilgim yok. Elinde fibere geçtiğinden ötürü boş duran VDSL modemi olan varsa post altına model ve fiyat belirterek yazabilir. Gerçek ticari amaç güden kişiler yazmazsa sevinirim. İhtiyaç fazlası bir şey arıyorum daha çok. Bütçe maksimum 350-400.
Merhabalar fibere geçtiğimden ötürü elimde Tenda`nın N301 modeli var kutusu kitapçıkları ve kablosu tam herhangi bir sorunu yok ilgilenenirseniz teklif verebilirsiniz. İstediğiniz platform üzerinden satışı yapabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı