M Mythronyx Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 160 2 Nisan 2023 #1 Öncelikle merhaba elimde https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-zyxel-vmg3312-b10a-300-mbps-vdsl2-fiyati,3696417.html bu modemden var ben bunu kullanarak doğrudan VDSL takabilir miyim yoksa splitter falan gerek mi? Bir de elimde benim Pıx-Lınk LV-WR21Q 300 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu router mi daha iyi Wi-Fi için yoksa yukarıdaki modemimi kullanayım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Öncelikle merhaba elimde https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-zyxel-vmg3312-b10a-300-mbps-vdsl2-fiyati,3696417.html bu modemden var ben bunu kullanarak doğrudan VDSL takabilir miyim yoksa splitter falan gerek mi? Bir de elimde benim Pıx-Lınk LV-WR21Q 300 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu router mi daha iyi Wi-Fi için yoksa yukarıdaki modemimi kullanayım.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 2 Nisan 2023 #2 Mythronyx dedi: Öncelikle merhaba elimde Zyxel VMG3312-B10A 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu modemden var ben bunu kullanarak doğrudan VDSL takabilir miyim yoksa splitter falan gerek mi? Bir de elimde benim Pıx-Lınk LV-WR21Q 300 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu router mi daha iyi Wi-Fi için yoksa yukarıdaki modemimi kullanayım. Genişletmek için tıkla... Aynı modem Türk Telekom kullanırken vardı ve splittersız çalışıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Mythronyx dedi: Öncelikle merhaba elimde Zyxel VMG3312-B10A 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu modemden var ben bunu kullanarak doğrudan VDSL takabilir miyim yoksa splitter falan gerek mi? Bir de elimde benim Pıx-Lınk LV-WR21Q 300 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu router mi daha iyi Wi-Fi için yoksa yukarıdaki modemimi kullanayım. Genişletmek için tıkla... Aynı modem Türk Telekom kullanırken vardı ve splittersız çalışıyordu.
M Mythronyx Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 160 2 Nisan 2023 #3 alpserhat dedi: Aynı modem Türk Telekom kullanırken vardı ve splittersız çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Kapsama alanı falan nasıl hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
alpserhat dedi: Aynı modem Türk Telekom kullanırken vardı ve splittersız çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Kapsama alanı falan nasıl hocam?
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 2 Nisan 2023 #4 Mythronyx dedi: Kapsama alanı falan nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... Vallahi orta diyebilirim. Modemin bulunduğu odaya 20 metre uzak olan odada 2-3 çektiğini gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Mythronyx dedi: Kapsama alanı falan nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... Vallahi orta diyebilirim. Modemin bulunduğu odaya 20 metre uzak olan odada 2-3 çektiğini gördüm.