S serhat_ Centipat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 10 21 Mart 2021 #1 Merhaba, ben bugun Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim. Modemim VDSL olmasına rağmen ADSL bağlantı veriliyor. TurkNet'i aradıgımda VDSL olarak verildigini söylediler ama ADSL olarak alıyorum bağlantıyı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, ben bugun Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim. Modemim VDSL olmasına rağmen ADSL bağlantı veriliyor. TurkNet'i aradıgımda VDSL olarak verildigini söylediler ama ADSL olarak alıyorum bağlantıyı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 21 Mart 2021 #2 Modem kurulumunu VDSL olarak ayarladınız mı?
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 21 Mart 2021 #3 Modem ara yüzünden bağlantı türünü VDSL olarak seçmeyi deneyin.
S serhat_ Centipat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 10 21 Mart 2021 #4 Oikkesh dedi: Modem kurulumunu VDSL olarak ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... hızlı kurulum ile kurdum modemi ve vdsl bağlantı seçenegi gelmedi modem kısıtlanmış mı ?
Oikkesh dedi: Modem kurulumunu VDSL olarak ayarladınız mı? Genişletmek için tıkla... hızlı kurulum ile kurdum modemi ve vdsl bağlantı seçenegi gelmedi modem kısıtlanmış mı ?
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 21 Mart 2021 #5 Modeminizin marka/modeli nedir?
S serhat_ Centipat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 10 21 Mart 2021 #6 Oikkesh dedi: Modeminizin marka/modeli nedir? Genişletmek için tıkla... TP-LINK Model No. TD-W9970 . Modemi türktelekom dan aldıgımız için kısıtlanmış olabilir mi dedim
Oikkesh dedi: Modeminizin marka/modeli nedir? Genişletmek için tıkla... TP-LINK Model No. TD-W9970 . Modemi türktelekom dan aldıgımız için kısıtlanmış olabilir mi dedim
K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #7 serhat_ dedi: TP-LINK Model No. TD-W9970 . Modemi türktelekom dan aldıgımız için kısıtlanmış olabilir mi dedim Genişletmek için tıkla... Bende aynı modem ile Netspeed'e geçtim. Banada en başta adsl bağlantı geldi daha sonra düzeldi, OİM'e destek kaydı açın.
serhat_ dedi: TP-LINK Model No. TD-W9970 . Modemi türktelekom dan aldıgımız için kısıtlanmış olabilir mi dedim Genişletmek için tıkla... Bende aynı modem ile Netspeed'e geçtim. Banada en başta adsl bağlantı geldi daha sonra düzeldi, OİM'e destek kaydı açın.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 21 Mart 2021 #8 serhat_ dedi: TP-LINK Model No. TD-W9970 . Modemi türktelekom dan aldıgımız için kısıtlanmış olabilir mi dedim Genişletmek için tıkla... Tether uygulaması ile kurcalayın biraz VDSL açmayı bulabilirsiniz.
serhat_ dedi: TP-LINK Model No. TD-W9970 . Modemi türktelekom dan aldıgımız için kısıtlanmış olabilir mi dedim Genişletmek için tıkla... Tether uygulaması ile kurcalayın biraz VDSL açmayı bulabilirsiniz.
S serhat_ Centipat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 10 21 Mart 2021 #9 Krantan dedi: Bende aynı modem ile NetSpeed'e geçtim. Banada en başta ADSL bağlantı geldi daha sonra düzeldi, OİM'e destek kaydı açın. Genişletmek için tıkla... Destek kaydı açtım dediginiz gibi gelişmeleri yazarım buraya
Krantan dedi: Bende aynı modem ile NetSpeed'e geçtim. Banada en başta ADSL bağlantı geldi daha sonra düzeldi, OİM'e destek kaydı açın. Genişletmek için tıkla... Destek kaydı açtım dediginiz gibi gelişmeleri yazarım buraya
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 21 Mart 2021 #10 Modem arayüzünde internet kısmı bu şekilde mi gözüküyor?