Merhaba, bulunduğum yerde sadece ADSL var. Azami hız en fazla 16 Mbps download ve 1 upload. Cidden işkence gibi geliyor bu bizlere. VDSL'e geçmek istiyorum. Nasıl geçebilirim? Talep mi oluşturmam gerek?
ADSL genelde 16 Mbps ve altında hız verir, eğer ADSL 2+ altyapısındaysan 24 Mbps'ye kadar verir. VDSL altyapısında genelde 24 Mbps ve üzeri hız verilir.
Merhaba, bulunduğum yerde sadece ADSL var. Azami hız en fazla 16 Mbps download ve 1 upload. Cidden işkence gibi geliyor bu bizlere. VDSL'e geçmek istiyorum. Nasıl geçebilirim? Talep mi oluşturmam gerek?
Türk Telekom Destek (@TTDestek) adlı kişinin en son Tweetleri. TTNET, Avea ve Türk Telekom markaları birleşti. Artık tüm soru ve görüşleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz
Türk Telekom Destek (@TTDestek) adlı kişinin en son Tweetleri. TTNET, Avea ve Türk Telekom markaları birleşti. Artık tüm soru ve görüşleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz
Ben 1 yılı aşkın süredir uğraşıyorum hiçbir sonuca ulaşamadım. Tek söyledikleri konumun fiber dönüşüm kapsamında olduğu ancak süre belirtemedikleri. Ceo'dan teknoloji genel müdürüne, cimerden btk'ya fiber dönüşüm için her yolu denedim. Hiç bir olumlu yanıt alamadım. Şimdi ayda bir btk'ya şikayet ediyorum altyapı yetersizliğini. Elbet bir gün umuduyla.