VDSL nedir?

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
Yeni eve taşınıyorum 43Mbps VDSL altyapı diyor bu demek? Gercekten 43Mbps mi kullanabileceğim yoksa 150Mbps falan mı Google da arattim biraz 150Mbps diyor ama anlayamadim.

Bende 38mbps yazıyor maksimum 55 mbps alabiliyorum

Yeni eve taşınıyorum 43Mbps VDSL altyapı diyor bu demek? Gercekten 43Mbps mi kullanabileceğim yoksa 150Mbps falan mı Google da arattim biraz 150Mbps diyor ama anlayamadim.

Hocam, VDSL altyapın en fazla 43 Mbps destekliyor, yani internet sağlayıcın sana en fazla bu hızı verebilir diye biliyorum.

VDSL bir altyapı türüdür. Bakır altyapı üzerinden internet erişimi sağlar. Ortalama olarak altyapı sorgulama sonucunda çıkan hızı alırsınız.

Gösterilen hızın daha yukarısını alıyorum

Mesajlar için teşekkür ederim o zaman şu an Max 50Mbps falan cekebilecegim değil mi?

Mesajlar için teşekkür ederim o zaman şu an Max 50Mbps falan cekebilecegim değil mi?
Halihazırda modem ve kablo evine geliyorsa modem arayüzünden alabileceğin hızı görebilirsin. Veya eğer yoksa interneti olan birinden arayüze baktirabilirsin aşağı yukarı aynı hızları alırsın komşun ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…