VDSL pakete geçişten sonra modem arayüzünde internet ADSL olarak görünüyor

nardos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu konular hakkında pek bilgili değilim ama internet altyapı sorgulamalarında benim 50 Mbps VDSL internet alabileceğim söylendi. Bende paket değiştirdim ADSL 16 Mbps idi 50 Mbps oldu. 4 gün içinde işte o hızı alacağıma dair bir mesaj geldi, bugün ikinci gün ve modem arayüzüne girdiğimde modülasyon türü ADSL olarak gözüküyor fakat benim modemim VDSL 2 ve ADSL destekli, acaba benim bu konu hakkında şu anda müşteri temsilcisini aramama gerek var mı yoksa kendileri sistemden halledecek mi?

Hızın artmamış. 16 Mbps alıyorsun.

Hızın artmamış. 16 Mbps alıyorsun.

Evet hız testi yaptığımda bende artmadığını görebiliyorum fakat bu konu hakkında benim yapabileceğim bir şey var mı onu soruyorum çünkü bana 4 gün içinde gelecek hızınız dendi fakat bende ADSL gözüküyor şu anki modülasyon türü acaba bir sorun yaratır mı? VDSL altyapı var VDSL paket aldık çünkü sistemden halledebilirlerse her şeyi zaten sorun yok.

Hala ADSL kullanıyorsun 4 gün içinde geçiş sağlanmadıysa müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirt.

Adrese gelmesine gerek yok. Saha dolabından yapılır.

Tamamdır o zaman teşekkür ederim.

Teşekkürler, şu an henüz iki gün oldu 4 günü bekleyeyim o zaman aramak için değil mi?

Evet 4 gün içinde geçiş sağlanmazsa arayabilirsin.

Bekleme hemen ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…