Arkadaşlar köydeyim ve milattan kalma bir saha dolabı var ki saha dolabı olduğundan bile emin değilim. Köyümüze santral uzaklığı 2500-3000M kadar.
Altyapı leş 4 Mbps bile zor görüyoruz köyde 13-15 abone kadarız ve hepimiz öğrenciyiz, internet leş olunca ne ödev yapabiliyoruz ne bir şey. VDSL saha dolabı talep etsek imza toplayıp bağlı olduğumuz il ilçe müdürlüklerine versek acaba bir sonuç alır mıyız? Ve fotoğraftaki kutu saha dolabı mı?
Alacağınızı düşünüyorum. Türk Telekom 24 ay abonelik veriyor. Bütün masrafını çıkarır zaten. Fakat biraz meşakkatli bir süreç olacak. Allah kolaylık versin şimdiden.
Alacağınızı düşünüyorum. Türk Telekom 24 ay abonelik veriyor. Bütün masrafını çıkarır zaten. Fakat biraz meşakkatli bir süreç olacak. Allah kolaylık versin şimdiden.
Hayır yok, şöyle bir şey duymuştum Telekomcu bir tanıdığım var size santralden direk kablo ile geliyor demişti. Hatta bu kablolar toprak altından geldiği için sürüm yapılıyorken arazide sık sık kablo kopuyor ve köyde ne ev telefonları ne de internet kalıyordu kabloyu bağlayana kadar Telekom ekipleri öyle bekliyorduk.
Ben de bir ara 6 ay boyunca köyde yaşamıştım. 3km uzakta olan daha büyük köyde santral vardı ve oradan kablolar geliyordu kaldığım köye...Bir tane bile sahadolabı yoktu, evlerin yanında olan bu kutulardan alıyorduk bağlantıyı. Sanırım ankastre kutusu gibi bir şey
Ben de bir ara 6 ay boyunca köyde yaşamıştım. 3km uzakta olan daha büyük köyde santral vardı ve oradan kablolar geliyordu kaldığım köye...bir tane bile sahadolabı yoktu, evlerin yanında olan bu kutulardan alıyorduk bağlantıyı. Sanırım ankastre kutusu gibi bir şey
Evet evet tam olarak bizimde öyle santralden kablo ile geliyor ve ankastre kutusundan bağlantı alıyoruz ama yan köyümüzde direk santral var ve adamlar 70 Mbps download 35 Mbps upload alıyor. Ama o köyde de kimsenin internetle işi yok
Bakalım bağlı olduğumuz il ilçe müdürlüklerine dilekçe verelim belki bir santral olmasa da bir saha dolabı koyarlar da daha iyi hizmet alırız.
Hayır yok, şöyle bir şey duymuştum Telekomcu bir tanıdığım var size santralden direk kablo ile geliyor demişti. Hatta bu kablolar toprak altından geldiği için sürüm yapılıyorken arazide sık sık kablo kopuyor ve köyde ne ev telefonları ne de internet kalıyordu kabloyu bağlayana kadar Telekom ekipleri öyle bekliyorduk.