İyi bayramlar cümleten,
TurkNet'e geçtiğim için ADSL modemim bir işe yaramazmış. VDSL ve fiber destekli, ısınma problemi olmayan, çekim gücü iyi ve uygun fiyatlı modem bakıyorum.
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.487,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu modelleri buldum ve beğendim. Tenda V12 ısınıyor deniliyor o yüzden TP-Link'i tercih ediyorum.
Konu açmamın sebebi ise bu modemden daha iyisi ve uygun fiyatlı olanını belki bilen, kullanan kişiler vardır diyedir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Edit:
3’ ü arasında kaldım, her biriyle de sorun yaşayan kullanıcılar var. Takıldım kaldım.