VDSL2 hat değerleri nasıl olmalı?

Muhammed Eminn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 2 yıldır internetimde kopmalar ve performans sorunları yaşıyorum. Defalarca arıza kaydı bildirdim fakat kimse gelip bakmadı. Genel arıza deyip geçiştirildi. Hat değerlerini ve Speedtest'i aşağıya bırakıyorum bu sorun neden kaynaklı olabilir sizce? Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bölgedeki altyapı yetersiz veya çok yoğun olabilir. Bu gösterdiğin değerler iyi olsa bile bu dediğin sorunlar olabilir nereden biliyorsun dersen pandemi de SNR margin değerleri çok iyi olmasına rağmen gündüzleri internet rezaletti, oyunlar lagdan oynanmıyordu, internet trafiğinin az olduğu gece 1-6 arası internet çok iyi idi.

Bölgeye Telekom personeli gelir ise altyapının durumunu sor onlar anlatırlar sana.

Yaşadığım bölgede yoğunluk yok hocam kimsede sabit internet yok zaten. ankastreden modeme gelen kablolardan dolayı olabilir mi kablolarda 2 tane ek var ve 25 yıldır aynı kablolarla internet alıyoruz.

yazmayı unutmuşum 35 mbit paket kullanıyorum.

Kabloyu değiştirebilirsin, ek yerlerinde korozyon olabilir. Santrale olan uzaklık ve Santralin durumu da önemli.

Kabloyu değiştirebilirsin, ek yerlerinde korozyon olabilir. Santrale olan uzaklık ve santralin durumu da önemli.

Dün son çare olarak Twitter'dan yazdım birkaç kere, bugün aradılar ayın 20sine kadar ekip gelecekmiş ankastre kutusundan modeme gelen kablo bana mı ait yoksa onlar değiştirirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…