VDSL2 hat değerleri nasıldır?

rawneys

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba,
2 ay önce ADSL2+ olan internet hizmetim VDSL2'ye yükseltildi. Altyapı iyileştirilmesinden önce 16 Mbps olan paketimden ancak 12 Mbps download ve 1 Mbps upload hız alabiliyordum. İyileştirmeden sonra değerlerim aşağıdaki görseldeki gibi oldu.
Daha yüksek paket olan 35-50 Mbps olan HiperNet'e geçmek istiyorum. 2 senedir internetimde hiçbir ping, kesilme vs. sıkıntı yok. Daha yüksek paketlere geçersem sıkıntı yaşar mıyım? Bu konuda yardımcı olursanız fikirlerinize açığım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    17 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_3.png
    14,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Değerlerin gayet iyi 50 mbps kullanabilirsin. Özellikle ethernet bağlantısı ile kullanırsan bilgisayarda hiç ping sorunun olmaz.

Fevkaladenin fevkinde. Ben de VDSL bağlatacam da , bina çöker diye korkuyom. O kadar hızı kaldırmaz. 50 yıllık bina.

Benim gibi ADSL olanlar üzüldü

Kanka Gigafiber olduğu zaman 1000/1000 alıyorsun. Onun çalışmalarına başlanmış ve benim bulunduğum semt bu senenin yapım planlamasında. Geldiğinde uçuşa geçicem.

Aga beee.
benim geldi gigafiber geçmek için 2 ay daha bekliyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…