Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #11 ofyaman dedi: Ya yeni eve taşındık da sorunun evden kaynaklandığını düşünmek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için mi telefon için mi söylüyosunuz. Buyrun. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
ofyaman dedi: Ya yeni eve taşındık da sorunun evden kaynaklandığını düşünmek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için mi telefon için mi söylüyosunuz. Buyrun. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
ofyaman Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #12 Rogfan123 dedi: Bilgisayar için mi telefon için mi söylüyosunuz. Buyrun. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... Telefondan testini yapamadım fakat bilgisayarda yaşıyorum net bir şekilde.
Rogfan123 dedi: Bilgisayar için mi telefon için mi söylüyosunuz. Buyrun. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... Telefondan testini yapamadım fakat bilgisayarda yaşıyorum net bir şekilde.
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #13 ofyaman dedi: Telefondan testini yapamadım fakat bilgisayarda yaşıyorum net bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Size bi link attım bakarmısınız ona ben dün bağlattım cat6 kablo baya gelişmiş ozellikleri var e buda tabi download upload hızını etkiliyo.
ofyaman dedi: Telefondan testini yapamadım fakat bilgisayarda yaşıyorum net bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Size bi link attım bakarmısınız ona ben dün bağlattım cat6 kablo baya gelişmiş ozellikleri var e buda tabi download upload hızını etkiliyo.