Selamlar, bugün Sakarya'da NetSpeed ile abonelik anlaştım. Fakat göndermiş oldukları modem, ZyXEL VMG1312-T20b modeli. Bu modemi onlara müşteri hizmetlerine sorduğumda, içten antenli olduğunu söylüyorlar. Fakat internetten baktığımda dıştan 2 antenli olduğunu görüyorum.
Ve faturama yansıtmadım yani istemedim. Kendim alacağım 4 gün içinde bir modem almam gerekiyor ekipleri gelecek çünkü.
Güncel VDSL2, antenli dBi yüksek modem önerebilir misiniz? 70Mbit download alıcağımı söylüyorlar santral ile aramda 180 metre var. İyi modem iyi hız almam gerek.
Merhabalar. İlk defa cihaz incelemesiyle karşınızdayım. İncelememin sağlıklı olabilmesi için biraz cihazı test ettim. Önceden Tenda D305 modelinde bir modem kullanıyordum. Wi-Fi'de aşırı kötü sonuçlar veriyordu bana. Dual Band desteği falan hiçbir şey yoktu. Sıradan ADSL bir modemdi. Türk...
Merhabalar. İlk defa cihaz incelemesiyle karşınızdayım. İncelememin sağlıklı olabilmesi için biraz cihazı test ettim. Önceden Tenda D305 modelinde bir modem kullanıyordum. Wi-Fi'de aşırı kötü sonuçlar veriyordu bana. Dual Band desteği falan hiçbir şey yoktu. Sıradan ADSL bir modemdi. Türk...
Bütçe 350₺ Bu arada bu modem, ZyXEL VMG1312-T20B VDSL2 hem dıştan antenli modeli var hemde içten antenli. Netspeed antensiz olanı gönderiyor. Ben burada antenlisini buldum bari model seri numarasını değiştirselerdi kafa karıştırıyor.
En ucuz Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunu kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum. Önerim Keenetic modem.
Çekim kalitesi düşük ve modem arayüzünde fazla detay bilgi yok. 100 Mb paket kullanmama rağmen Wi-Fi ile max 75 Mb geliyor, mesafeyle 30'lara kadar düşüyor.