VDSL2 olan binaya Fiber internet almak

Darth.Vader

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mustafar
Merhaba, binamızda VDSL2 var. Binaya Turkcell fiber olur mu? Olmazsada Turkcell'in VDSL olan interneti olur mu? Yani VDSL ile VDSL2 arasındaki fark ne? Çünkü Turkcell'in sitesinde hiç VDSL2 interneti görmedim sanırım VDSL aynı zamanda VDSL2'yi de kapsıyor sanırım.

Superonline fiber adresinizde varsa olur. Fiber İnternet - TURKCELL SUPERONLINE bu adresten sorgulayabilirsiniz. VDSL2 olarak hizmet veriyorlar diye biliyorum VDSL konusunda ama TT altyapısından tabiki. Yine bir arayıp sorarsanız en iyi bilgiyi yine Superonline verecektir.

Evet baktım ve fiber adls var dedi yani fiber bağlatabilir miyim

Fiber interneti kullanabilmeniz için evinize ya da oturduğunuz binaya fiber hat çekili olması gerekir. Yoksa VDSL2 kullanabilirsiniz.

Binanızda Superonline fiber altyapısı bulunmuyor. 50 mbps internet kullanabilirsiniz TT altyapısı üzerinden.

Binanızda Superonline fiber altyapısı bulunmuyor. 50 mbps internet kullanabilirsiniz TT altyapısı üzerinden.
Peki turkcell' in başka seçenekleri yok mu mecburen mi ttnet kullanacağım ve 50 mbps ile oyunlarda ortalama kaç ms alırım

Peki turkcell' in başka seçenekleri yok mu mecburen mi ttnet kullanacağım ve 50 mbps ile oyunlarda ortalama kaç ms alırım
TT altyapısından hizmet almak derken TT kullanmaktan bahsetmiyorum. Türkiye'de üç büyük altyapı sağlayıcısı var şu anlık:
1-TT
2-Superonline
3-Kablonet
Eğer Superonline ve Kablonet fiberi bulunmayan bir yerde oturuyorsanız mecburen TT altyapısı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Superonline'ın tarifelerini kullanabilirsiniz ama yine de TT altyapısı üzerinden internet kullanacaksınız. Superonline fiberi yoksa kullanmak şahsımca çok mantıklı değil onun yerine uygun fiyata TürkNet veya Millenicom gibi alternatif isplere yönelebilirsiniz zira aynı altyapıdan hizmet alacaksınız zaten. Ayrıca henüz internet bağlamadan oturduğunuz yerde Kablonet altyapısı var mı bir öğrenin zira en uygun fiyata en hızlı internet onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…