H Hasan233 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #1 VDSL2 ve 5 GHz desteği olan, içine Zapret kurulabilen modem önerisi. Fiyatı da olabilecek en düşük olan olsun.
VDSL2 ve 5 GHz desteği olan, içine Zapret kurulabilen modem önerisi. Fiyatı da olabilecek en düşük olan olsun.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.017 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #2 Hasan233 dedi: VDSL2 ve 5 GHz desteği olan, içine Zapret kurulabilen modem önerisi. Fiyatı da olabilecek en düşük olan olsun. Genişletmek için tıkla... Elinde mevcut bir VDSL modem var mı?
Hasan233 dedi: VDSL2 ve 5 GHz desteği olan, içine Zapret kurulabilen modem önerisi. Fiyatı da olabilecek en düşük olan olsun. Genişletmek için tıkla... Elinde mevcut bir VDSL modem var mı?
H Hasan233 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 NYTMARE dedi: Elinde mevcut bir VDSL modem var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama yeni modem almak istiyorum çünkü artık ömrümün doldurdu.
NYTMARE dedi: Elinde mevcut bir VDSL modem var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama yeni modem almak istiyorum çünkü artık ömrümün doldurdu.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.017 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #4 Hasan233 dedi: Var ama yeni modem almak istiyorum çünkü artık ömrümün doldurdu. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı da sorun çıkartıyor mu toksa sadexe kablosuz damı sorun yaşıyorsun ve modeminin modeli nedir?
Hasan233 dedi: Var ama yeni modem almak istiyorum çünkü artık ömrümün doldurdu. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı da sorun çıkartıyor mu toksa sadexe kablosuz damı sorun yaşıyorsun ve modeminin modeli nedir?
H Hasan233 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #5 NYTMARE dedi: Kablolu bağlantı da sorun çıkartıyor mu toksa sadexe kablosuz damı sorun yaşıyorsun ve modeminin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam router istemiyorum 2 tane cihaz çok dağınık gözükecektir, salonda kullanıyorum
NYTMARE dedi: Kablolu bağlantı da sorun çıkartıyor mu toksa sadexe kablosuz damı sorun yaşıyorsun ve modeminin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam router istemiyorum 2 tane cihaz çok dağınık gözükecektir, salonda kullanıyorum