VDSL2 ve fiber destekli modem önerisi

Makaleler
5
Yer
Marsilya
VDSL2+ 35B destekli ve 1 gigabit fiber destekli modem önerirseniz sevinirim. Bütçem en fazla 700 TL. Ping konusunda iyi olursa güzel olur.

Son düzenleme:

O modem VDSL2+ 35B profilini desteklemiyor. Fiber desteğinde bilmiyorum fakat aradığım profili desteklemiyor.

35B profili ile 300Download 100 Upload destekliyor ve Türkiyede bireysel olarak bu hızları veren ISS yok,
Koskoca Asus'da bile tek 35B destekleyen modem Asus DSL-AC88U modeli ve fiyatları 2350-2400 Tl den başlıyor. o para verilene kadar türktelekomdan özel projeyle fiber bile çekilir.

Son düzenleme:

Bunu yazmak yerine önersen. İleriye dönüklük bir şey arıyom.
@Ahuri52 kim dedi ben 300 Mbps istediğimi. 35B üzerinden 100 Mbps kullanmayı düşünüyorum. 17A üzerinden en fazla 60 alıyorum.

Son düzenleme:
Bunu yazmak yerine önersen. İleriye dönüklük bir şey arıyom.

VDSL paketleri 100Mbps'e kadar ve bu hızları 30A proflili destekliyor İleriye dönük bir şey istiyor iseniz ASUS AC55U modem Gigabit WAN Ve Ethenet portları var fiber ile uyumlu. Sizin isteğiniz 35A ya geçip G. Vectoring desteğini kulanıp 501 metreden 100Mbps almak diye düşünüyorum şu an bu isteginiz olmaz olarak düşünüyorum yanlış anlamayın sadece bu aklımdaki oluşan fikrimdi.

30A aktif olsa kullanırdım zaten. Modemim en fazla 30A kadar destek veriyor. 501 metreden 100 Mbps rahat alabilirim 35B üzerinden.

VDSL2+ 35B destekli ve 1 gigabit fiber destekli modem önerirseniz sevinirim. Bütçem en fazla 700 TL. Ping konusunda iyi olursa güzel olur.
Geçen gün kabinin 35B desteklediğini de soran sizdiniz diye hatırlıyorum. Bulunduğunuz yer 35B destekliyor mu öğrenebildiniz mi? Öğrenmediyseniz eğer 35B destekli modem için masrafa girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…