Normal şartlarda VDSL hattı ile fiber hattı çok ayrı hatlar, ama anladığım kadarı ile VDSL den gelen kablo borusu içerisinden onun yerine fiber yürütelim demişler, yer olmadığı için. VDSL hattı normal telefon hattı, bizim siteye fiber geldiğinde bende ilk hafta hem VDSL2 aboneliği hem de Fiber aboneliği vardı. İşi yokuşa sürmeseler eski hatta ellememeleri gerekiyor. Kablonun alınmasına da gelince, Devlet politikası hiç bir sokakta Fibersiz apartman, daire kalmayacak diye zamanında reklamını yaptılar. Altyapı çalışmalarını, kabloları daireye kadar Türk Telekom karşılıyor, Süperonline kendi hattını çekiyor yine önce apartmana kadar sonra daireye kadar onlar karşılıyor. Depoda varsa diye bir şey söz konusu değil karşılamak zorundalar. Genelde bu tarz arada cümleleri kullanıp karşı tarafın istekliliğini sorguluyorlar, sizde baya istekli duruyorsunuz ne kopartırsam kardır diye bakıyorlar gibi geliyor bana. Zamanında bende digitürk aboneliğini kurmaya gelen ekibe böyle kanmıştım. 4k kutu kurmaya geldiler HDMI kabloyu ekstra para ile sattılar, kutuyu iade ederken kabloyu da istediler, biz zaten kutu ile veriyoruz dediler. Aradan 5-6 sene geçtiği için ıspatlıyamadım ki para ile aldım diye