Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 4 Haziran 2021 #1 Sonunda altyapım fiber gözüktü. Şu an Telekom kullanıyorum paketimi VDSL'den fibere geçirdiğimde DSL bağlantısı gider mi? @Ulunay @erengore altyapım fibere geçti.
Sonunda altyapım fiber gözüktü. Şu an Telekom kullanıyorum paketimi VDSL'den fibere geçirdiğimde DSL bağlantısı gider mi? @Ulunay @erengore altyapım fibere geçti.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 4 Haziran 2021 #2 ADSL kullanıyordum altyapıyı değiştirdiler beni de Hyper internete taşıdılar hiç kesilme falan yaşamadım. Mesaj atmasalar haberim bile olmayacaktı.
ADSL kullanıyordum altyapıyı değiştirdiler beni de Hyper internete taşıdılar hiç kesilme falan yaşamadım. Mesaj atmasalar haberim bile olmayacaktı.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 4 Haziran 2021 #3 Eve kadar çekilecekse kesilme durumu zaten zorunlu olacak. Kurulumunu gelip yapıyorlar.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 4 Haziran 2021 #4 CillianMurphy dedi: Eve kadar çekilecekse kesilme durumu zaten zorunlu olacak. Kurulumunu gelip yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kurulum kaç gün sürüyor?
CillianMurphy dedi: Eve kadar çekilecekse kesilme durumu zaten zorunlu olacak. Kurulumunu gelip yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kurulum kaç gün sürüyor?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.691 Makaleler 13 Çözümler 20 4 Haziran 2021 #5 Bize 2 gün sonra gelmişlerdi. Fakat kaçırmıştık. 3 gün sonra tekrardan bize ulaştı modem kurulu ekibi.
Bize 2 gün sonra gelmişlerdi. Fakat kaçırmıştık. 3 gün sonra tekrardan bize ulaştı modem kurulu ekibi.