VDSL'den fibere geçiş için TTNET'e nasıl baskı yapılabilir?

kaanesinxxxx

Hectopat
Merhaba, bu konu hakkında birçok konu açılmış fakat çoğu güncel değil.

TTNET ile ilgili bir problemim var, yaklaşık 4 senedir binamızda VDSL altyapısı kullanmaktayız. Geçen hafta şans eseri yan binamızda fiber altyapısı olduğunu öğrendim ve TTNET ile iletişime geçtim. mesajlaşmalarımız.

Bu problemi elbet tek yaşayan ben değilim ama mağduriyetimizi ciddiye almaları için ekstra neler yapmamız gerekiyor? Bu konu hakkında fikir belirtebilirseniz sevinirim.

Binada mesela 8-10 kişi olursanız fibere geçmek isteyen belki gelecek müşteriye aldanıp fiber getirebilirler. Çok düşük bir ihtimal bence.
Firmalar istemedikten sonra istediğini yapsanda nafile günümüzde.

Belediyeden tanıdıklar varsa en iyi çözüm o bence. Onlar İlçe Türk Telekom Müdürlüğündeki yöneticilerle arkadaş olduğu için direkt iletişim kurabiliyorsun. Mesela ben belediyeden arkadaşıma yazdım kendisi Belediyenin Elektronik işlerinden sorumlu birinin numarasını attı onunla görüştüm direkt İlçe Türk Telekom Müdürüne yazıp proje oluşturulmasını rica etti şu an bir ilerleme yok bütçe bekleniyor ama bir proje oluşturulmuş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…