VDSL'den fibere geçiş

Muwusty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an TurkNet kullanmaktayim ve ortalama 70 75 MB hiz aliyorum ve şu an ekipler mahalleye fiber bagliyorlar 1 ay sonra isterseniz fiber e gecebilirsiniz dediler ben de prosedurlerin nasıl isledigini bilmiyorum beni bir aydinlatir misiniz ne yapmam lazim şu an 170 TL veriyorum ama ekipler fiberin 130 TL oldugunu soyledi fibere gecersem ne olur ve nasıl gecerim yardimci olur musunuz?

İnternet hızınız (cihazların da destekliyorsa) 1000Mbps olacak ve 179.99TL yerine 139.99TL olması doğru. Bu kadar. Dairenize kadar fiber gelecek.

Öncelikle tek çare beklemek.

Binanıza fiber hattın gelmesi ve oradan siyah kutuya sonra sarı iç mekan obk kablo ile daireye kadar geliyor sonra hattın açılması var.

Öncelikle tek çare beklemek.

Binanıza fiber hattın gelmesi ve oradan siyah kutuya sonra sarı iç mekan obk kablo ile daireye kadar geliyor sonra hattın açılması var.

1 ay sonra TurkNet'i ararsam hallederler herhalde ve cok ugrastiracak bir ismi? Şu an sadece 1 kutu icine kablo falan dosediler onu duvara montelediler.

1 ay sonra TurkNet'i ararsam hallederler herhalde ve cok ugrastiracak bir ismi? Şu an sadece 1 kutu icine kablo falan dosediler onu duvara montelediler.

Sarı kablo mu?
Yok birisi gelip sarı obk kabloyu uygun hale getirip 2 cihaz veriyor biri ont fiberi dönüştürüyor, diğeri router Internet'e erişebiliyorsunuz.

İnternet hızınız (cihazların da destekliyorsa) 1000MBPS olacak ve 179.99TL yerine 139.99TL olması doğru. Bu kadar. Dairenize kadar fiber gelecek.

Onceden Türk Telekom kullaniyordum ve onlarin verdigi modem var bir sorun olur mu?

Onceden Türk Telekom kullaniyordum ve onlarin verdigi modem var bir sorun olur mu?
Onu iptal ederken iade etmeniz gerekebilir, sözleşmeyi bilmediğim için bilemem. En yakındaki TT bayide veya müşteri hizmetlerinde belki öğrenebilirsiniz.

Sarı kablo mu?
Yok birisi gelip sarı obk kabloyu uygun hale getirip 2 cihaz veriyor biri ont fiberi dönüştürüyor, diğeri router ınternet'e erişebiliyorsunuz.

Bakamadım kablolara ama ince bakır bir tel gormustum onu iceriye doladigini gordum pek de bir şey goremedim sonra.

Bakamadım kablolara ama ince bakır bir tel gormustum onu iceriye doladigini gordum pek de bir şey goremedim sonra.
Bakırsa fiber olmaz ama fiber dedilerse sarı kablodur.

Onu iptal ederken iade etmeniz gerekebilir, sözleşmeyi bilmediğim için bilemem. En yakındaki TT bayide veya müşteri hizmetlerinde belki öğrenebilirsiniz.

Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin iyi aksamlar.

Bakırsa fiber olmaz ama fiber dedilerse sarı kablodur.

Dedigim gibi tam dikkat edemedim ama fiber ve 130 TL dediler 1 ay sonra isterseniz degistirebilirsiniz dediler ve kutularin uzerinde TurkNet'in bir posteri vardi kutular Türk netindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…