VDSL'den nasıl FTTX-V2 nasıl geçiş yapılır?

Emrepromax

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar adresimde FTTX-V2 varmış ama ben nasıl geçiş yapacağım zaten bizim santralden yandaki binalara fiber gidiyor ve bizde VDSL var. Biz bunu sadece kendi adresimize yani dairemize nasıl çektiririz? Fiber yok gözüküyor ama FTTX-V2 var gözüküyor ve boş port da varmış. Bir de ben eğer geçersem 100Mbps tam mı alacağım çünkü şu an 75 Mbps download 7 Mbps upload alıyorum. Hız değişikliği ping vs. olacak mı? Ve binadan üç tane gösteriyor bir A, b bir de kendi bloğumuz A'ya bakınca 100Mbps diyor. Santral 19 metre diyor. B ise normal blok ile aynı hızlar diyor. Bina ismi hepsi aynı farklı bloklar değil sadece aynı blok. İsminden A ve B var ayrı olarak.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (28).png
    11,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Fttx V2 VDSL oluyor hocam.
Ama onun haricinde fiber altyapınızda olabilir yan binalarda var diyorsunuz başka sitelerden altyapı sorgulayın isterseniz.

Sorguladım 2 bina ötemde fiber var ve onun önündekindede var ve sonra bitiyor binalar.

Yani binanızda fiber varsa geçebilirsiniz.

Şu anlık yok yani bizim binanın önünde kapak var Türk Telekom oradan geçiyor fiber ama fttx V2 varsa olur.

Peki fark oluyor mu hız farkı fttx V2 ile VDSL çünkü 75 Mbps alıyorum şu an 100 Mbps paketteyim.

Şu anlık yok yani bizim binanın önünde kapak var Türk Telekom oradan geçiyor fiber ama fttx V2 varsa olur.

Peki fark oluyor mu hız farkı fttx V2 ile VDSL çünkü 75 Mbps alıyorum şu an 100 Mbps paketteyim.
fttx v2 ile vdsl aynı fark eden bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…