VDSL'den zorla çıkarmaya çalışıyor olabilir mi?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Taahhüdüm hâlâ VDSL internet üzerinde ve yakın bir tarihte bitecek. Bu aralar internet çok fazla gidiyor, neredeyse hiç yok denebilir ve yaklaşık 20 gün oldu. Sürekli “genel arıza” deniliyor, her seferinde tarih uzatılıyor. Gerçekten bu durum çözüme kavuşacak mı yoksa zorla fibere mi geçirmeye çalışıyorlar?

En azından VDSL arızası kolay tamir ediliyor fiber için 1 yıl bekleyenleri gördüm.

Fiber gerçekten çok büyük bir nimet ama Türk Telekom yönetimindeki fiber altyapı tam bir rezalet ülkenin her yerindeki saha elemanları işini düzgün yapmıyor, bazen VDSL'yi özlüyorum en azından kopunca birbirine bağlayıp devam edebiliyorduk.

Şu an TurkNet fibere gecirmeye çalışıyor her yer yavaş şekilde o yüzden normaldir.

1 yıl mı? Ben de fiber kutu bağlandı diye başvurdum. Dilerim oyla sıkıntı olmaz. 100 Mbps o da.
1 senelik pesin ödedim. Hız 20nin altına düştü VDSLde. Bir daha peşin yok benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…