mnms Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 991 Çözümler 5 3 Ağustos 2022 #11 Peki dolma şansı ne kadar sunucunun. marfix dedi: FiveM de ücretli pluginlerde var ücretsizde var. Genişletmek için tıkla... Bir de MC sunucusunun dolma şansı ne kadar.
Peki dolma şansı ne kadar sunucunun. marfix dedi: FiveM de ücretli pluginlerde var ücretsizde var. Genişletmek için tıkla... Bir de MC sunucusunun dolma şansı ne kadar.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #12 mnms dedi: Bir de MC sunucusunun dolma şansı ne kadar. Genişletmek için tıkla... Dolmadan kastın nedir?
mnms dedi: Bir de MC sunucusunun dolma şansı ne kadar. Genişletmek için tıkla... Dolmadan kastın nedir?
mnms Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 991 Çözümler 5 3 Ağustos 2022 #13 Yani bir sürü mc sunucusu var simdi açınca 4 5 kişide olabilir 20 30 da o anlamda Nor0 dedi: Dolmadan kastın nedir? Genişletmek için tıkla...
Yani bir sürü mc sunucusu var simdi açınca 4 5 kişide olabilir 20 30 da o anlamda Nor0 dedi: Dolmadan kastın nedir? Genişletmek için tıkla...
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #14 mnms dedi: Yani bir sürü MC sunucusu var simdi açınca 4 5 kişide olabilir 20 30 da o anlamda. Genişletmek için tıkla... Tamamen çevrene bağlı bu durumlar. Nor0 dedi: Beleş M3 paket kurup takılmak. Genişletmek için tıkla... M3 paket 2018 de kullanılıyordu en son. Ben genelde kendi paketimi yaptığım için hiç kullanmadım.
mnms dedi: Yani bir sürü MC sunucusu var simdi açınca 4 5 kişide olabilir 20 30 da o anlamda. Genişletmek için tıkla... Tamamen çevrene bağlı bu durumlar. Nor0 dedi: Beleş M3 paket kurup takılmak. Genişletmek için tıkla... M3 paket 2018 de kullanılıyordu en son. Ben genelde kendi paketimi yaptığım için hiç kullanmadım.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 3 Ağustos 2022 #15 mnms dedi: Tam olarak ne işe yarar. Genişletmek için tıkla... Nextcloud, Google Drive veya iCloud gibi bulut servisi. Asıl özelliği kendi sunucunda barındırman.
mnms dedi: Tam olarak ne işe yarar. Genişletmek için tıkla... Nextcloud, Google Drive veya iCloud gibi bulut servisi. Asıl özelliği kendi sunucunda barındırman.
ayhanakin Yoctopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #16 ts3 sunucusu kurabilirsin
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #17 marfix dedi: M3 paket 2018 de kullanılıyordu en son. Ben genelde kendi paketimi yaptığım için hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Yanlışın var 2021 kadar kullanıldı kendi sunucularımda kullandım sonra qb to esx paketler geliştirdim.
marfix dedi: M3 paket 2018 de kullanılıyordu en son. Ben genelde kendi paketimi yaptığım için hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Yanlışın var 2021 kadar kullanıldı kendi sunucularımda kullandım sonra qb to esx paketler geliştirdim.