X xriwich Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, ben şimdi VDS'e virüs kurarsam kendi bilgisayarıma bulaşma gibi bir ihtimal var mı?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 14 Mart 2021 #2 xriwich dedi: Arkadaşlar, ben şimdi VDS'e virüs kurarsam kendi bilgisayarıma bulaşma gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz virüse göre değişir. Kendini ağ üzerinden kopyalayan bir virüs yaparsanız tüm ağdaki cihazlara bulaşır.
xriwich dedi: Arkadaşlar, ben şimdi VDS'e virüs kurarsam kendi bilgisayarıma bulaşma gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz virüse göre değişir. Kendini ağ üzerinden kopyalayan bir virüs yaparsanız tüm ağdaki cihazlara bulaşır.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 14 Mart 2021 #3 xriwich dedi: Arkadaşlar, ben şimdi VDS'e virüs kurarsam kendi bilgisayarıma bulaşma gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Var. Fakat fan made olan virüsleri denerseniz bir hayli düşük. Wannacry da ise İnternet kesilmeli.
xriwich dedi: Arkadaşlar, ben şimdi VDS'e virüs kurarsam kendi bilgisayarıma bulaşma gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Var. Fakat fan made olan virüsleri denerseniz bir hayli düşük. Wannacry da ise İnternet kesilmeli.
X xriwich Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #4 Bonzibuddy kurmayı düşünüyorum. Olabilir mi onda?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Mart 2021 #5 VDS de bir sanal sunucu sistem olduğundan etki alanı ve bağlı cihazlara denildiği gibi zararlı türüne göre bulaşır. xriwich dedi: Bonzibuddy kurmayı düşünüyorum olabilir mi onda? Genişletmek için tıkla... Amaç? Başka işiniz mi yok tarihi eser zararlıyı canlandırmak için? Son düzenleme: 14 Mart 2021
VDS de bir sanal sunucu sistem olduğundan etki alanı ve bağlı cihazlara denildiği gibi zararlı türüne göre bulaşır. xriwich dedi: Bonzibuddy kurmayı düşünüyorum olabilir mi onda? Genişletmek için tıkla... Amaç? Başka işiniz mi yok tarihi eser zararlıyı canlandırmak için?