VDS'ye CS:GO server kurulumu için ortak arayışı

leagyrosix

Picopat
Dostlar ben VDS kiralayacağım fakat SurfTimer eklentisini kurmak istiyorum. Çoğu ana eklentiler de bazı teknik detay bilgiler istiyor. Daha bu işin başında ve amatör olduğum için bana destek verebilecek sunucu ortağı arıyorum. VDS kiralarını ben ödeyeceğim eğer sunucu içi satış gerçekleşirse kârın tamamını zaten yine sunucu masraflarına aktaracağım için eğer fazladan ücret kalırsa tamamını kendisine bırakacağım. Dilerse item, skin ve benzeri şeyler üzerinden de satışlarını gerçekleştirebilir.

CS:GO sunucu içerisinde Admin, VIP, Slot, Moderatör gibi yetki satışları gerçekleştirilebilir. Neden CSCenter, OyunHost, OyunTech veya ProOyun kullanmadığımı soracak olursanız uzun süre müşterileri oldum ve dilediğim hiçbir şeyi yapmadıkları gibi bana teknik özellikleri dandik sunucular vermekten başka hiçbir şey yapmadılar. Teknik anlamda server dosyalarında hiç güncel değiller, gereksiz yük bindiren dayatma eklentileri var. Ben kendi sunucumda tam kontrol sağlamak ve dilediğim eklentiler ile tertemiz sunucu deneyimini oyunculara yaşatmak istiyorum.

Bu arada FastDL, WebServer ve sunucu sitesi açısından domain almayı da düşünüyorum. Gerçekten bu konuda dirsek temasında bulanabileceğim kişilerle çalışmak isterim. Siz bilmiyorsanız bile beni bildiğini düşündüğünüz kişilere yönlendirirseniz çok mutlu olurum.

Not: Linux sisteme ham CS:GO sunucu kurmayı, MetaMod ve SourceMod kurulumu yapmayı biliyorum. Benim tıkandığım nokta "SurfTimer" eklentisi kurulumu, gerektirdikleri ve sonrası. Yani FastDL, harita yüklenmesi ve veri tabanına bağlanması kısmında tıkanıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, Linux'a CS:GO sunucusu kurduğunuzu belirttiniz. Linux'un içine direkt CS:GO mu kurdunuz yoksa game panel gibi araçlar kullanıp mı CS:GO kurdunuz? Ona göre ücretiyle FastDL ve mysql gibi araçlarda size yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı