xaneldal Picopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 162 Çözümler 1 Yer Odessa 30 Kasım 2022 #1 CS:GO Jailbreak 64 tick 64 Player sunucu kuırmayı düşünüyorum. Teknik detaylarında kurulumunda sıkıntı yaşıyorum. Bana her şeyiyle kurulumda yardım olabilecek arkadaşla ortak olmayı düşünüyorum. Tüm VDS masraflarını ben ödeyeceğim.
CS:GO Jailbreak 64 tick 64 Player sunucu kuırmayı düşünüyorum. Teknik detaylarında kurulumunda sıkıntı yaşıyorum. Bana her şeyiyle kurulumda yardım olabilecek arkadaşla ortak olmayı düşünüyorum. Tüm VDS masraflarını ben ödeyeceğim.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #2 CS:GO – Server Kiralama | ServerKurma - Bilişim Hizmetleri - 7/24 Hızlı Kurulum / Teslim %100 DDoS Koruması · CS:GO · Server Kiralama · 7/24 Hızlı Kurulum ve Teslim · Türkiye Lokayon · Düşük Ping - 12 Senelik Tecrübeli Bilişim Firması serverkurma.com Hocam böyle bir sunucu alarak daha iyi performans alabilirsiniz çünkü normal VDS'lerde RAM sıkıntısı oluyor fiyatları da malum bayağı yüksek.
CS:GO – Server Kiralama | ServerKurma - Bilişim Hizmetleri - 7/24 Hızlı Kurulum / Teslim %100 DDoS Koruması · CS:GO · Server Kiralama · 7/24 Hızlı Kurulum ve Teslim · Türkiye Lokayon · Düşük Ping - 12 Senelik Tecrübeli Bilişim Firması serverkurma.com Hocam böyle bir sunucu alarak daha iyi performans alabilirsiniz çünkü normal VDS'lerde RAM sıkıntısı oluyor fiyatları da malum bayağı yüksek.