Steam Ve diğer tüm hesapları çalındı

murat4li

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarıma bulaşan virüs yüzünden tüm hesaplarım gitti, kişi maillerime girip maillerimi sildiği için hiçbir şey de göremiyorum, herhangi bir etkinlik kaydı, ipucu falan da yok.

Neyse geleyim kurtaramadığım Steam hesabıma, arkadaşlar bana ne bir kod, ne bir bildirim hiçbir şey gelmedi. Her şey normalken bir anda hesaplarım gitti. Steam destek üzerinden işlem yapamıyorum sanırım çünkü benden kayıtlı olan telefon numaram ya da e-posta adresimi soruyor lakin çalan kişi onları değiştirdiği için destekte ilerleyemiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Steam hesabımda olmayan oyun yok, mutlaka geri almak istiyorum, bilen birisi yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Çalınan hesabınızda oyun satın aldığınıza dair elinizde bir fatura var mı? Eğer elinizde kanıt sayılabilecek bir fatura ve satın aldığınız yöntemi Steam desteğe bildirebilirseniz hesabınızı geri alabilirsiniz.

Hesabınızın özelliklerini eski şifreler, arkadaşlar, ilk aldığın oyun vs. Steam desteğe bildirirsen olumlu sonuç alabilirsin diye düşünmekteyim.

Çalınan hesabınızda oyun satın aldığınıza dair elinizde bir fatura var mı? Eğer elinizde kanıt sayılabilecek bir fatura ve satın aldığınız yöntemi Steam desteğe bildirebilirseniz hesabınızı geri alabilirsiniz.

Evet aklıma geldi fakat maillerimi sildiği için Steam'den gelen herhangi bir mail gözükmüyor.

Kart numaranı ve filanca oyunun adını verip onu satın aldığın günün banka dekontunu atarsan Steam hesabını alabilirsin. Oyun ismini vermen önemli umarım hatırlarsın fiyatından dahi olsa.

Hocam benim de çalınmıştı benden hesaba para yüklediğim kodları istediler hesabımı aldım umarım alırsınız.

Hocam son kullandığım kart bilgilerini istediler, Nays ile alışveriş yapıyorum Steam'den biliyorsunuz ki avantajlı oluyor, Nays'ta şöyle bir durum var CVV kodu her 5 dakikada bir değişiyor, dolayısıyla kartımı da doğrulayamadılar.

Kart numaranı ve filanca oyunun adını verip onu satın aldığın günün banka dekontunu atarsan Steam hesabını alabilirsin. Oyun ismini vermen önemli umarım hatırlarsın fiyatından dahi olsa.

Nays'ta CVV kodu sürekli değiştiği için kartımı doğrulayamadık. Hesap harcamalarında ne de olsa gözüküyor harcama inşallah oradan kurtarabilirim.

Hesabınızın özelliklerini eski şifreler, arkadaşlar, ilk aldığın oyun vs. Steam desteğe bildirirsen olumlu sonuç alabilirsin diye düşünmekteyim.

Steam desteğe erişemiyorum çünkü benden hesapta kullanılan mail ya da telefon numarasını soruyor, çalan kişi onları değiştirdiği için destekten ilerliyemiyorum.

Başka bir kart ile ödediğin yok mu?

Var fakat son kullanılan alışverişteki kartı istiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı