Okyanus s Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:58 #1 Bu normal m? İ VPN reklamına atıyor Veepn VPN.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 667 Çözümler 2 Cuma 21:09 #2 Ne idüğü belirsiz VPN'leri kullanmayın. Adam reklam da atar botnet olarak da kullanır.
Okyanus s Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 00:51 #3 BursaliEfsane dedi: Ne idüğü belirsiz VPN'leri kullanmayın. Adam reklam da atar botnet olarak da kullanır. Genişletmek için tıkla... hiç vpn kullanmıyorumki
BursaliEfsane dedi: Ne idüğü belirsiz VPN'leri kullanmayın. Adam reklam da atar botnet olarak da kullanır. Genişletmek için tıkla... hiç vpn kullanmıyorumki
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 667 Çözümler 2 Cumartesi 12:07 #4 Okyanus s dedi: hiç vpn kullanmıyorumki Genişletmek için tıkla... Kullandığın uygulama ne oluyor?
Okyanus s Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 15:54 #5 BursaliEfsane dedi: Kullandığın uygulama ne oluyor? Genişletmek için tıkla... ne uygulaması
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 667 Çözümler 2 Cumartesi 17:04 #6 Okyanus s dedi: ne uygulaması Genişletmek için tıkla... Sen ne anlatmaya çalışıyorsun dostum? VPN den bahsediyorsun ama kullanmıyorum diyorsun falan derdin ne tam olarak?
Okyanus s dedi: ne uygulaması Genişletmek için tıkla... Sen ne anlatmaya çalışıyorsun dostum? VPN den bahsediyorsun ama kullanmıyorum diyorsun falan derdin ne tam olarak?
Okyanus s Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 17:57 #7 BursaliEfsane dedi: Sen ne anlatmaya çalışıyorsun dostum? VPN den bahsediyorsun ama kullanmıyorum diyorsun falan derdin ne tam olarak? Genişletmek için tıkla... tam olarak anlatamadım pardon google da gezerken bir anda veepn vpn diyer bir reklama atıyor beni
BursaliEfsane dedi: Sen ne anlatmaya çalışıyorsun dostum? VPN den bahsediyorsun ama kullanmıyorum diyorsun falan derdin ne tam olarak? Genişletmek için tıkla... tam olarak anlatamadım pardon google da gezerken bir anda veepn vpn diyer bir reklama atıyor beni
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye Cumartesi 18:01 #8 Kendi reklamına yönlendiriyor, normal. Ben de de oluyor.