Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar LGS'de 483 puan aldım sizce Vefa Lisesine gitmeli miyim? Sosyal ortamı nasıl? Eğitim nasıl? Okuyan biri varsa bilgilendirebilir mi?
Arkadaşlar LGS'de 483 puan aldım sizce Vefa Lisesine gitmeli miyim? Sosyal ortamı nasıl? Eğitim nasıl? Okuyan biri varsa bilgilendirebilir mi?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.407 Çözümler 40 Yer Edinburgh 15 Temmuz 2025 #2 Harika İstanbul'un sayılı liselerinden.
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 Andy deufresne dedi: Harika İstanbul'un sayılı liselerinden. Genişletmek için tıkla... Fakat şehir dışından gideceğim pansiyonu erkekler için yokmuş nasıl kalabilirim?
Andy deufresne dedi: Harika İstanbul'un sayılı liselerinden. Genişletmek için tıkla... Fakat şehir dışından gideceğim pansiyonu erkekler için yokmuş nasıl kalabilirim?
T Takoyaki Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 10 12 Ağustos 2025 #4 Ben de bu sene kazandım Vefa'yı.Tebrik ederim.Bende şehir dışından geleceğim.SOBİL'in çapanın yurdunda falan kalırız yüksek ihtimalle.
Ben de bu sene kazandım Vefa'yı.Tebrik ederim.Bende şehir dışından geleceğim.SOBİL'in çapanın yurdunda falan kalırız yüksek ihtimalle.
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #5 Takoyaki dedi: Ben de bu sene kazandım Vefa'yı.Tebrik ederim.Bende şehir dışından geleceğim.SOBİL'in çapanın yurdunda falan kalırız yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yok ben farklı okula gittim konudan sonra. Vefa da çok güzel tebrik ederim.
Takoyaki dedi: Ben de bu sene kazandım Vefa'yı.Tebrik ederim.Bende şehir dışından geleceğim.SOBİL'in çapanın yurdunda falan kalırız yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yok ben farklı okula gittim konudan sonra. Vefa da çok güzel tebrik ederim.
T Takoyaki Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 10 12 Ağustos 2025 #6 Nereye gittiniz merakımdan soruyorum.Ve teşekkür ederim.
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #7 Takoyaki dedi: Nereye gittiniz merakımdan soruyorum.Ve teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ankara Atatürk Anadolu Lisesi. Okulumdan aşırı memnunum umarım sizde öyle olursunuz.
Takoyaki dedi: Nereye gittiniz merakımdan soruyorum.Ve teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ankara Atatürk Anadolu Lisesi. Okulumdan aşırı memnunum umarım sizde öyle olursunuz.
T Takoyaki Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 10 12 Ağustos 2025 #8 Teşşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun.