Babam ölünce bize ondan doğru bir maaş bağlanmıştı. Aile arasında bölünüyor bu maaş ve sanırım okumaya devam ettiğim sürece maaş kesilmeyecek ancak bir sene mezuna kalırsam kesilme muhabbeti var. Bu kesilme olur mu olmaz mı bilmiyorum ve açıkçası benim için kritik bir konu, yardımcı olursanız sevinirim.
seninle birebir aynı durumdayım. babam vefat etti. dostum için rahat olsun kesilmiyor. ablama ömür boyu yatacak. erkeklere de 24 yaşına kadar yatıyor. okulla alakası yok, okumaya devam ettiğin sürece denmesinin sebebi erkeksen 24 yaşına kadar alacak olman.
Mezuna kaldığınızda maaş kesiliyor. Ailenizde diğer maaş alan kişilere geçiyor. Eğer öyle biri yoksa 25 yaşına kadar bir yere yerleştiğinizde başvuru yapıp tekrar maaşı üzerinize alabilirsiniz.
Mezuna kaldığınızda maaş kesiliyor. Ailenizde diğer maaş alan kişilere geçiyor. Eğer öyle biri yoksa 25 yaşına kadar bir yere yerleştiğinizde başvuru yapıp tekrar maaşı üzerinize alabilirsiniz.
ben erkeğim bu sene son sınıfım mezuna kalma ihtimalim var. 1700küsür yatıyor. bu miktar mezuna kalırsam bana yatmayacak mı emin misiniz. emekli sandığındayım. asker çocuğuyum ? aynı miktar şeklinde anneme mi yatar yoksa bu miktar azalarak mı anneme yatar
ben erkeğim bu sene son sınıfım mezuna kalma ihtimalim var. 1700küsür yatıyor. bu miktar mezuna kalırsam bana yatmayacak mı emin misiniz. emekli sandığındayım. asker çocuğuyum ? aynı miktar şeklinde anneme mi yatar yoksa bu miktar azalarak mı anneme yatar