Vega 3 8 GB RAM yeterli mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar, Ryzen 3 3250u ile 4 GB RAM kullanıyorum kullanılabilen RAM miktarım 3.2 GB Chrome'de RAM'le ilişkin mavi ekran alıyorum yanına ekleme yapacağım amacım 8 GB 2666MHz almaktı ancak 380 TL param olmadığı için tercih edemiyorum. Onun yerine 2666 MHz 4 GB RAM alsam sorun olur mu?
Valorant, CS:GO, ETS 2, GTA 5 oynayacağım.

8GB RAM'den aşağısını düşünmeyin bu saatten sonra. Yanına ekleme yapacaksanız 4+4 yeterli diyeceğim ancak ekran kartınız onboard olduğu için RAM'den yiyecek yine.

RAM azlığından mavi ekran vermez diye biliyorum RAM'de sıkıntı olabilir. Yinede RAM alacaksınız para biriktirip 8 GB olanı alın.

Kesinlikle 8 GB alın. Biraz daha para koyup üzerine. Daha rahatlar PC.

4 GB 210 TL.
8 GB 380 TL çok fark var arada.

RAM azlığından mavi ekran vermez diye biliyorum RAM'de sıkıntı olabilir. Yinede RAM alacaksınız para biriktirip 8 GB olanı alın.

İlk önce dondu ardından görev yöneticisini zar zor açtım %98 kullanımdaydı birkaç saniye sonra mavi ekran yedim.
Yeniden para biriktirmek zamanımı alacaktır.

Yeterli olmaz. APU'da mümkün olduğunca yüksek RAM'e çıkılmalı. İkinci el bakabilirsiniz. 8 GB için para biriktirin.
Biliyorum pek yeterli olmaz ancak bütçem 4 GB'ye yetiyor.
8 GB RAM'den aşağısını düşünmeyin bu saatten sonra. Yanına ekleme yapacaksanız 4+4 yeterli diyeceğim ancak ekran kartınız onboard olduğu için RAM'den yiyecek yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…