Ricardo Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 531 Çözümler 6 Yer Aja 1 Eylül 2020 #11 GBBora dedi: Birisinde Radeon r3 öbürü ise Vega 3 yazıyor ama aynı ekran kartı mı bunlar? Genişletmek için tıkla... 2200U ve 3200U'da aynı APU Grafik birimi yani Vega 3 var. Basit oyunlar oynacaksanız ve ofis işleri yapacaksanız Vega 3 işinizi görür.
GBBora dedi: Birisinde Radeon r3 öbürü ise Vega 3 yazıyor ama aynı ekran kartı mı bunlar? Genişletmek için tıkla... 2200U ve 3200U'da aynı APU Grafik birimi yani Vega 3 var. Basit oyunlar oynacaksanız ve ofis işleri yapacaksanız Vega 3 işinizi görür.
GBBora Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #12 vazgecme dedi: Keşke laptop olduğunu belirtseydin. Vega 3 alma gerçekten çok düşük bir performansı var. Genişletmek için tıkla... 3.500 TL bandında önerebileceğiniz laptop varmı? Ricardo dedi: 2200U ve 3200U'da aynı APU Grafik birimi yani Vega 3 var. Basit oyunlar oynacaksanız ve ofis işleri yapacaksanız Vega 3 işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim için kullanacağım ve zula ets tarzı oyunlar için istiyorum gta5 düşük ayarda açarsa o da olabilir. @Ricardo Son düzenleme: 1 Eylül 2020
vazgecme dedi: Keşke laptop olduğunu belirtseydin. Vega 3 alma gerçekten çok düşük bir performansı var. Genişletmek için tıkla... 3.500 TL bandında önerebileceğiniz laptop varmı? Ricardo dedi: 2200U ve 3200U'da aynı APU Grafik birimi yani Vega 3 var. Basit oyunlar oynacaksanız ve ofis işleri yapacaksanız Vega 3 işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim için kullanacağım ve zula ets tarzı oyunlar için istiyorum gta5 düşük ayarda açarsa o da olabilir. @Ricardo
vazgecme Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 142 1 Eylül 2020 #13 GBBora dedi: 3.500 TL bandında önerebileceğiniz laptop varmı? Uzaktan eğitim için kullanacağım ve zula ets tarzı oyunlar için istiyorum gta5 düşük ayarda açarsa o da olabilir. @Ricardo Genişletmek için tıkla... Laptop öneremem ama bende daha yeni 3.5kya masaüstü aldım. Edit: Laptop öneremem derken laptop bilgim yok. Son düzenleme: 1 Eylül 2020
GBBora dedi: 3.500 TL bandında önerebileceğiniz laptop varmı? Uzaktan eğitim için kullanacağım ve zula ets tarzı oyunlar için istiyorum gta5 düşük ayarda açarsa o da olabilir. @Ricardo Genişletmek için tıkla... Laptop öneremem ama bende daha yeni 3.5kya masaüstü aldım. Edit: Laptop öneremem derken laptop bilgim yok.